Keresés Kategóriák Kedvencek

TeamViewer letöltés és használat: Távsegítség egyszerűen

Készítette: adamsyel
2010. május 30. 20:50:54 - 15418 megtekintés
  • Bizonyára már ti is gondolkoztatok azon, hogy milyen jó lenne egy olyan program, amivel egy másik személy számítógépébe bele tudtok piszkálni teljesen legálisan. Erre van egy remek program, amit TeamWeaver-nek hívnak, a teamweawer.com oldalról tudjátok letölteni.
  • Amire szükségünk van

    internet
  • Távsegítség egyszerűen

    Töltsük le a www.teamweaver.com oldalról a programot, majd telepítsük. A program megnyitása után a baloldali ablakban a partnerünk adatait kell beírnunk.
  • Címkék:

    Teamweawer számítástechnika segítség távsegítség
agrippa - 11 éve, 5 hónapja

a program neve : BSR Screen Recorder 5

Kisulvi - 13 éve, 9 hónapja

am honnan lehet leszedni olyan izét ami a kurzor körül van?

galacus - 13 éve, 10 hónapja

neked mi a ip cimed és jelszód?

Dj.Cabrio - 13 éve, 10 hónapja

Látszik mennyire nem ismeritek a programot.
Semmi köze a gép javításhoz! Egyéb javításokra jó, be állításokra, a távoli partnerünk gépén ha ő nem tudja megcsinálni.
Ha rosszul telepített egy programot, vagy nem tudja feltelepíteni, és azon a beállításokat elvégezni, akkor mi megcsinálhatjuk neki a TeamViewer programon át. Ezen át megmutathatjuk neki megtaníthatjuk mit hogyan mert közben végig láthatja hogyan csináljuk.
Ezt TeamViewer beépített video rögzítőjével felveheti is távoli barátod és te is az egész művelet sort.
Teljes web oldat tervezhetünk írhatunk meg és létre hozhatunk a távolból az ő gépén és ő ezt látja TeamViewer segítségével, ebből így tanulhat. Oktatási célra is megfelel a program amihez nem kell oda költöznünk, de még bemutató videókat sem készítenünk hogy megtanulhassa.
Valamint a TeamViewerr-el lehetőség van fájl cserére egyik gépről a másikra átvihetőek fájlok, mappák.
Akár otthonról mehetsz fel munka helyi gépedre ha szükséged van valamire, vagy ép fordítva, ha nincs veled ott ami a másik gépen van.
Ki is kapcsolhatod a bekapcsolva felejtett gépedet egy másik gépről a világ másik végéről.
Sorolhatnám még de egy mondattal, a világ másik végén élő barátod gépét vezérelheted teljes hozzá féréssel mint a sajátodat irányíthatod amely előtt ülsz ép, a TeamViewer-en keresztül.
Szó nincs arról hogy egy halott gépjavítást lehet vele távolról javítani aminek tegyük fel ki égett a táp egysége!
Még jó hogy ezt nem tudja a TeamViewer, mert egyéb más program se tudja egy halott gép alkatrészei és annak ki cserélését a távolból egy másik gépen át!
Ilyen program a következő száz évben sem lesz!
Ekkora baromságot vitattok? Meg áll az ész!

mininova - 13 éve, 10 hónapja

Szia! Pont azt akartam mondani mint előttem xkoti. Arra tökéletes hogy elbohóckodjunk és ha a haver nem tudja beírni az msn nevét helyesen vagy pl nem tudja hogy kell regelni a facebookra, de ha nincs net vagy halott a gép..akkor aztán javítgathatod a gépet