Keresés Kategóriák Kedvencek

Nyakkendő kötés - Sima, egycsomós kötés

Készítette: Bado
2009. február 9. 12:03:57 - 110965 megtekintés
  • Bár a nyakkendőt sokan munkaeszközüknek tekintik, a legtöbben csak esküvők alkalmával viselik. Egyszer az életben azonban majdnem biztosan szükségünk lesz rá!
  • Amire szükségünk lesz

    nyakkendő
  • Nyakkendő megkötése

    Gomboljuk be a felső inggombot, tekerjük át a nyakkendőt. Jobb kezünkben van a vége, bal kezünkben a hosszabbik rész, a röviden tegyük át a hosszabbikat, húzzuk fel, ameddig csak tudjuk, lehetőleg a keskeny részen legyen a kötés. Húzzuk át alatta, majd elöl keresztbe. Ez lesz a felső része a csomónak. Dugjuk be a kettő közé, húzzuk át, majd amit az előbb keresztbe tettünk, az alatt húzzuk végig. Egyenesítsük ki, ellenőrizzük a hosszát. A hátsó részt fűzzük be az ingbe.
  • Címkék:

    öltöny zakó nyakkendő szövet öltözék divat elegáns nyakkendő
punata - 12 éve, 5 hónapja

Ne zavarjon meg, de a tükörben nézi magát felvétel közben az úriember és a felvétel meg magáról a tükörről készült. Így a tükröződés miatt lehet egy kis érzéki csalódás, de amikor azt mondja jobb kéz, az valóban a jobb keze és neked is a jobb kezedet kell használni.
A tükörről készült felvétel meg amúgy teljesen logikus ebben az esetben, hiszen te is a tükröt nézed, amikor megkötöd a nyakkendődet, tehát pont azt látod te is, amit a kamera

Halloway - 13 éve, 1 hónapja

Elképzelhető,hogy rögtön arra gondolt,hogy asszonyka tanulja meg itt a nyakkendő megkötésének művészetét, az pedig neki ugye az ellentétes keze lesz. =)

scumand - 13 éve, 2 hónapja

Gratulálok !

Jobb kezünkbe van a ... Közben rázza a bal kezét... Katasztrófa !

bertoldbrecht - 13 éve, 7 hónapja

ÉN ÖLTÖNYÖS INGES NYAKKENDŐS MUNKÁT VÉGEZTEM MINDÉG!
NAGYON KÖSZÖNÖM HOGY NYAKKENDŐKÖTÉSSEL ÖLTÖNY-VÁLASZTÁSSAL
IS FOGLALKOZUNK _)))))

matusbandi - 14 éve, 6 hónapja

Számomra nagyon jó, eddig úgysem tudtam nyakkendőt kötni. Köszi!