Keresés Kategóriák Kedvencek

Sminkleckék - 6.rész: a smink szerepe a hétköznapokban

Készítette: GasparViki
2008. október 19. 12:17:10 - 16680 megtekintés
 • Nagyon fontos lenne, hogy a nők ne csak akkor sminkeljék ki magukat, amikor alkalomra mennek, vagy akár buliba mennek, hanem napközben is használnák a sminket.
 • Miért sminkeljük magunkat hétköznap is?

  Hétköznapra használhatunk finom sminket, enyhe alapozással, púderrel. Egy smink nélküli arc máshogy mutat, mint amikor egy kis natúr alapozó vagy pirosító felkerül az arcra, ráadásul ettől sokkal jobban is fogjuk magunkat érezni. Ezeket a termékeket lehet már napközben viselni, tartalmaznak ápoló-anyagokat. A jobb minőségű termékek már nem károsítják a bőrt a mindennapi használat során.
  Sokszor a fiatal lányok, nők sajnos nem tudják, milyen termékeket használjanak, milyen színek állnak nekik jól, de meg kell találni azokat a helyeket, ahol ezekben a kérdésekben tudnak segíteni a szakemberek. Nagyobb parfümériákban egészen biztosan tudnak segíteni vagy internetes fórumokon is lehet találni olyan helyeket, ahol választ lehet kapni a kérdésekre.
  Manapság már nem divat, hogy agyonkenik a modellt, inkább a natúr sminkelést alkalmazzuk, így szép, ápolt bőrt kapunk. Olykor elég egy kis szemhéjpúder, spirállal, arcpirosítóval.
 • Címkék:

  divat smink szempilla öltözködés megjelenés elegancia elegáns stílus

  Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!