Keresés Kategóriák Kedvencek

Nokia 5800 - Zene másolása mobilra

Készítette: SImon84
2009. április 11. 18:59:54 - 12327 megtekintés
 • Ebben a tippben azt nézzük meg, hogy milyen módszerekkel tudunk zenét rakni telefonunkra, vagy hogyan tudjuk a már meglévő zenéinket elküldeni másoknak, vagy felmásolni számítógépünkre.
 • Amire szükségünk lesz

  Nokia 5800
  PCSuite
 • Zene másolása Nokia 5800 telefonnal

  A Music Store menüpontot nézzük meg elsőre, sajnos ezt a szolgáltatást Magyarországon egyelőre nem tudunk elérni, ami pedig a Nokia online zeneboltja, ami egyelőre az Egyesült Királyságban működik. Ha nálunk is működni fog, egy weboldalra kell majd beregisztrálnunk, ahol előfizethetünk a szolgáltatásra, amiért bizonyos mennyiségű dalt tölthetünk le.
  Bluetooth-szal küldhetünk zenéket másik telefonra, azoknak ajánlott, akik csak egy-egy dalt szeretnének átküldeni, mivel körülményes és hosszadalmas a megoldás. A küldő telefonon válasszuk ki az adott dalt, hogy mivel szeretnénk átküldeni, majd küldhetjük a dalt. Ha nincsenek párosítva a telefonok, állítsuk be ezt is, illetve azt is állítsuk be, hogy megbízható a készülék. A másik telefonon üzenetként kapjuk meg, ahol lejátszhatjuk vagy elmenthetjük.
  A Music player alatt válasszunk ki egy dalt, amit tovább szeretnénk küldeni, elküldhetjük MMS-ben (a telefon szoftvere 600kb-nál nagyobb fájlt nem enged átküldeni MMS-ben, illetve Magyarországon 300kb lehet egy MMS), vissza- vagy átküldhetjük egy másik telefonra, illetve feltölthetjük. A feltöltéssel érdemes vigyázni, a nagyobb fájlokat költséges feltölteni.
  Ha a telefon oldalán kinyitjuk a műanyag reteszt, kivehetjük belőle a Mikro SG kártyát és így egyszerűbb rámásolni fájlokat. A telefont mindig kapcsoljuk ki, ha a memóriakártyát cseréljük.
  A legegyszerűbb, ha egy mini USB-kábellel összekötjük a telefont a számítógéppel és a PC Suite programmal másoljuk át a dalokat a telefonra. Válasszuk ki a kapcsolatot, ha először kapcsoltuk össze a telefont a számítógéppel, megkérdezi a program, hogy szeretnénk-e az összes számítógépen tárolt zenét összegyűjteni, illetve kiválaszthatjuk, hogy milyen formátumú zenéket keressünk. Teljesen egyszerű felületen nézhetjük meg a telefonon, illetve a számítógépen tárolt dalokat. A másolás egyszerű és gyors.
 • Címkék:

  mobil zene multimédia Nokia 5800 Nokia PC Suite
adam887 - 9 éve, 6 hónapja

Ezt minek írtad? Van akinek pl sony xperia van

-MaRcElL- - 11 éve, 8 hónapja

nekem nokia 52 30 am van hasonlóak

ruppmark - 11 éve, 10 hónapja

hogyan veted fel ezt a videot???????