Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan szerkesszünk zenét mobiltelefonunkkal?

Készítette: djpety
2009. március 24. 14:34:32 - 7679 megtekintés
 • Ebben a tippben bemutatom, hogy telefonunkal hogyan szerkeszthetünk zenét. Ehhez szükség lesz egy Java támogatással rendelkező készülékre, de a mai telefonok közül szinte mindegyikkel megy.
 • Amire szükségünk lesz

  mobiltelefon
  Vibe
 • Hangszerkesztés telefonon

  Menjünk a www.getjar.com oldalra, majd a keresés mezőbe írjuk be: vibe. Töltsük le a programot a telefonunknak megfelelően. Indítsuk el a telefonunkkal az alkalmazást. Először egy dobsávot fogunk látni, ahol a menüben írjunk a barshoz 1-et. Próbáljuk ki a dobokat, készítsünk saját ízlés szerinti ritmust. A menüben a tracksnél hozzunk létre egy új tracket, pl. basszust, ahol kulcsok szerint fogjuk látni a hangjegyeket, a hangok hosszát is be tudjuk állítani. A hangjegyeket le is tudjuk halkítani. Akár át is tudunk másolni egy-egy részt.
 • Címkék:

  mobil java nokia sony ericsson zene vibe jar jad midi hangszer
-Woody- - 14 éve, 3 hónapja

Nekem azt írja ki minden play-nél, hogy: javax.microedition..media.MediaException:Sounds not alloved. Tudja valaki ez mit jelent?

robert102 - 14 éve, 5 hónapja

Jó kis program. Amúgy azóta 1 kicsit megváltozott az oldal, meg a program is, de szerencsére nem sokat, úgyhogy meg lehet könnyen találni.
Köszi, hogy felraktad.

djpety - 14 éve, 6 hónapja

természetesen nem vagyok zenében nagyon otthon, de mindenképpen szerettem volna bemutatni hogy ilyen program is létezik.

k3l3m3n_BAN - 14 éve, 6 hónapja

A "bar"-ok nem négyütemű részegységek (wtf?), mert nem Ottó-motorról van szó, hanem zenéről, ebben az esetben a "bar" szó jelentése "ütem"

Mellesleg rohadt körülményes így szerkeszteni. Bármilyen egyszerűbb ingyenes MIDI-szerkesztő megteszi. Sokkal kényelmesebb a számítógépen dolgozni és a kész dalt egyszerűen csak rátölteni a telefonra.

balazskaldy - 15 éve, 3 hónapja

Ez nekem magas!Leírnád részletesebben+a használt programok nevét?