Keresés Kategóriák Kedvencek

Szoftver telepítése Nokia telefonra

Készítette: SImon84
2009. április 16. 14:59:03 - 28807 megtekintés
 • Ha szeretnék telefonunk tudását bővíteni különféle alkalmazások telepítésével, akkor azt könnyedén megtehetjük, az itt bemutatott módszerekkel.
 • Amire szükségünk lesz

  Nokia 5800
  PCSuite
 • Telepítsünk programot a telefonra

  Két megoldás létezik vagy a számítógépünkre elhelyezzük a valami.sys nevű fájlt és telepítjük, vagy a telefonban található Download menüpontot válasszuk. Internetcsatlakozás szükséges hozzá. Válasszuk jelen esetben a Games mappát, 5800-ára egyelőre nem túl bőséges a választék. Töltsük le a sys fájlt. A letöltésért fizetnünk kell. Telepítsük a programot, majd próbáljuk ki a játékot. Az interneten jóvá kell hagynunk, hogy a játékot használjuk. Lehetőség van ingyenes vagy fizetős megoldást választani.
  Kapcsoljuk össze a telefont és a PC-t, indítsuk el a PC Suite-ot, válasszuk az Alkalmazások telepítését. Válasszuk ki a játékot és telepítsük a telefonra. Előfordulhat, hogy a szoftvert nem lehet telepíteni a telefonra, mivel más a verzió.
 • Címkék:

  mobil multimédia symbian Series60 játék szoftver Nokia PC Suite
wertzu - 12 éve, 10 hónapja

Hello! Érdeklődnék nekem előfizus a telóm de nem szeretnél letöltögetni mert hát akkor apám... na érted
Úgy szeretném megoldani hogy memoróa kártyára rá raknám és utána telefonra de ez nem jó :S (nincs USB kábelem se) amikor rá rakom a memoria kártyára akkor a telefon ott nem találja hogyan tudnám meg oldani? Előre is köszi!

plantexcsi - 13 éve, 1 hónapja

Érdeklődnék,hogy nem tudna-e telepiteni nokiámra angol nyelvü -fizetős-programot? Köszönettel!

Useful - 14 éve, 1 hónapja

azt nem értem, hogy egy tesztben sem mondják el, hogy nem kell fizetni ha WLAN-t használ az ember. szándékosan azt akarják a tesztelők, hogy még többet fizessünk a szolgáltatóknak? szerintem elég sok ember rendelkezik otthon wifi-vel, szóval nekik is kifizetődőbb azon keresztül netezni vagy letölteni. plusz elég sok hotspot és internetkávézó létezik, ahol ugyanezt meg tudjuk csinálni. sőt! már volán járatok is rendelkeznek wifivel (némelyik).

davad1914 - 14 éve, 3 hónapja

nekem is van ilyen telefonom és szerintem érdemes venni

noobkilla - 14 éve, 8 hónapja

szerinted megéri ilyen mobilt venni??