Keresés Kategóriák Kedvencek

Nokia 5800 - Zene hallgatása mobilon

Készítette: SImon84
2009. április 4. 20:25:43 - 7609 megtekintés
 • Megvizsgáljuk, hogy milyen módon tudunk egy Nokia 5800 segítségével zenét hallgatni a mobiltelefonunkon. Megnézzük a fontosabb zenei beállításokat is.
 • Amire szükségünk lesz

  Nokia 5800
 • Zenelejátszás Nokia 5800-ban

  A menüben válasszuk a Music menüpontot, majd a Music playert. Jól megszokott felületet láthatunk, hasonló az iPod felületekhez. A megszokott csoportosításokat láthatjuk: Artist, Albums, Playlist, All songs, Podcasts, Genres (stílusok), Composers. Válasszuk az All songs menüpontot, ahol a dalok címét írja ki a telefon. Lejátszáshoz nyomjuk meg kétszer a kívánt zeneszámot. Az adott album borítóját, háttérinformációkat is láthatunk, valamint könnyen és gyorsan bele tudunk tekerni a nótákba. Persze tudunk lépdelni a dalok között. Zenehallgatás előtt állítsuk be a lejátszáshoz szükséges dolgokat, tehát az ekvalézert állítsuk be az adott zenei stílusnak megfelelően, de igény szerint mi is beállíthatunk saját hangszínsémákat.
  Lejátszási listákat is létrehozhatunk, a Playlist menüben, ahol megadhatunk egy nevet, majd rendeljük hozzá a kívánt nótákat. Egy Playlisthez is rendelhetünk dalokat, akkor egyesével kell hozzárendelni a listához amit szeretnénk.
  Egy dalt akár egy névhez is hozzárendelhetünk, vagy csengőhangnak is kiválaszthatunk bármilyen számot.
  Ha már sok a zeneszám a telefonunkban, egy idő után unalmas lehet szkrollozni, ilyenkor használjuk a keresőt, ahova csak be kell írni egy részletet a dal címéből és máris megtalálja a telefon a nótát.
 • Címkék:

  mobil multimédia Nokia 5800 képernyő érintőképernyő iPhone zene mp3
roli__989 - 13 éve, 8 hónapja

ilyenem van naon zsir nincs lagg semmi KING PHONE

erdos.lili - 14 éve, 1 hónapja

Nekem samsung GT-S5230 star telom van az jó?

xxxx_totix - 14 éve, 10 hónapja

Jó kis telefon!

ZoliKa - 14 éve, 10 hónapja

A régi jó öreg iPhone kezelőfelület után ennek igen win98 as beütése van. Csinálhattak volna valami szebbet, habár így is laggol :S