Keresés Kategóriák Kedvencek

Miért jók a modern, TV tuneres monitorok?

Készítette: Samsung
2009. október 7. 15:40:44 - 5475 megtekintés
 • A modern TV tuneres monitorok olyan kombinált eszközök, amelyek egy testben képesek ellátni két nagyon keresett funkciót. Egyrészt megjelenítőként szolgálnak monitorként számítógéphez csatlakoztatva, másrészt pedig televízióként működnek.
 • Miért jók a modern, TV tuneres monitorok?

  Régóta léteznek hibrid tv-k, monitorok, de az utóbbi 5-10 évben a televíziós is változott technikailag, amivel lépést kell tartani. A kombinál tv-tuneres monitorok többet nyújtanak, mint az otthoni régi készülékek. A régebbi készülékekkel előfordulhat, hogy csak az analóg sugárzást veszik, de a tv-tuneres monitorok bármilyen adást venni tudnak, mpeg4-es dekóder is található a készülékben.
  A készülékhez nem szükséges egy külön boxot beszerezni, ha tévézésre szeretnénk használni a készüléket, nincs plusz áramfogyasztás, kábelezés.
  A helyigény drasztikusan lecsökkent, és már nem a klasszikus szürke kockát fogjuk látni az asztalunkon, mivel a dizájnra is figyeltek a tervezőik.
  Az ára is elmaradt a nagyképernyős televíziók árától, sőt, sokszor a képrészletesség is nagyobb, ráadásul általában beépített hangszórókkal is rendelkezik egy ilyen készülék.
 • Címkék:

  TV televízió monitor szórakozás számítógép
aronvad - 11 éve, 6 hónapja

thx nem is tudtam, hogy ezek a monitorok is olyan jól fogjáka tv-t mint a rendes televíziók. azt hittem csak éppen bejön rajta valami
Am láttam háttérben azért ment az X-Men: The Last Stand