Keresés Kategóriák Kedvencek

TV tuneres monitor választása játékhoz, konzolhoz

Készítette: Samsung
2009. október 21. 10:06:33 - 6716 megtekintés
 • A mai modern TV tuneres monitorok alkalmasak arra is, hogy megfelelően jelenítsék meg a mai modern játékok képeit.
 • TV tuneres monitor választása játékhoz, konzolhoz

  Ha tv-tuneres monitort választottunk, nem kell külön monitort beszerezni játékokhoz, hiszen a modern monitorok válaszideje lehetővé teszi, hogy nagyon gyors akciójelenetek is megfelelően megjelenjenek képen. A legmodernebb modellek esetében ez nem probléma, de nézzünk utána a csomagoláson, hogy milyen a képfrissítési értéke a készüléknek. Az 5 vagy kisebb milisecundumos mérőszám lesz jó, ha játszani szeretnénk, de ez videózásnál is előnyös.
  A tv-tuneres monitorokba dinamikus kontrasztfunkciót építettek. Gondoljunk csak egy játékra, amiben sokféle helyszín lehet: sivatag, katakomba, bármi és mindig változik a helyszín, fények, a dinamikus kontraszt a háttérvilágítás megváltoztatásával igazodik a követelményekhez, így jobb feketékre számíthatunk vagy világosabb részleteket kapunk.
  Ha milliós kontrasztarányt látunk, annak ne dőljünk be, de manapság 1:10000 vagy 1:50000 arány hihető és megfelelő képminőséget biztosít.
  A csatlakoztatásnál sem fogunk problémába ütközni, minden tv-tuneres modellen megtaláljuk a HDMI aljzatot. Mellette a többi szórakoztató elektronikai eszközzel is össze tudjuk kapcsolni, akár médialejátszókkal is.
 • Címkék:

  TV televízió monitor szórakozás számítógép
d0gzillA - 11 éve, 5 hónapja

Ha konkrétan az érdekel ami ebben a tesztben van akkor a Samsung P2370HD monitort keresd.

sanyi808 - 11 éve, 6 hónapja

ha én venni akarok 1 ilyen tévét akkor mint mondjak az eladónak?