Keresés Kategóriák Kedvencek

Windows 7: Képernyő kalibrálás egyszerűen

Készítette: Steve-O
2009. január 26. 12:05:00 - 13167 megtekintés
 • A Windows 7-ben pár könnyű lépéssel elvégezhetjük monitorunk kalibrálását, ami után korrektebb színmegjelenítéssel tudunk a továbbiakban dolgozni.
 • Amire szükségünk lesz

 • Windows 7 újdonságok

  Menjünk a Start menüre, majd a Control panelt nyissuk meg, a listából a Displayt keressük meg. Ha nem látjuk a teljes listát, hanem csak az alapbeállítást, akkor az oldal alján nyomjuk meg az All Control Panel Items linket.
  A megjelent résznél baloldalt a Calibrate Colorra kattintsunk, majd a gamma értékek beállításáig menjünk tovább. Minden egyes résznél a középső ábra lesz a jó beállítás. Állítsuk be a helyes értékeket. A következő ablaknál a kontrasztot és a fényerőt állíthatjuk be, monitor kezelőfelületének segítségével. A következő ablaknál a szürke árnyalatot kell beállítanunk. Az utolsó ablaknál megnézhetjük az előző és a módosított beállításunk közötti különbséget.
  Alul a szöveges részek olvashatóságát is beállíthatjuk.
 • Címkék:

  windows windows 7 microsoft office monitor képernyő kalibrálás
drastine20 - 14 éve, 3 hónapja

fasza nagyon kösz a lehetöséget

computerboy - 15 éve, 2 hónapja

Valaki nem tudja, hogy a Windows 7 elfogadja az XP-s drivereket?
Vagy hol lehet letölteni a megfelelő drivereket?

janos51 - 15 éve, 4 hónapja

Szia!

Én másért írnél! Nagyon tetszett a filmednél, hogy nagyon jó a felbontása, nem mosódottak a betűk. Szeretném, ha azt írnád le, hogy hogyan készítesz egy ilyet, milyen progival, és ami a lényeg, utána mivel tömöríted? Köszönöm!
János

kulkris - 15 éve, 4 hónapja

Amikor az a cél, hogy az X ne legyen ott, akkor nem azt kell figyelni hogy a fehér rész, az is legyen hanem hogy a pasas zakóján látszódjanak a gyűrődések. Legalább is ezt mondja a Windows Media Center beállításaiban.

JInging - 15 éve, 4 hónapja

Király