Keresés Kategóriák Kedvencek

Képernyő felosztása, akár 4 ablakra az Acer GridVista segítségével

Készítette: ryncaise
2010. április 11. 18:35:28 - 12035 megtekintés
  • A nevével - Acer GirdVista- ellentétben, XP-n is remekül működő program, mellyel akár 4 különböző ablakon dolgozhatunk egyszerre! Néhány perc alatt telepíthető.
  • Amire szükségünk lesz

    internet
  • Képernyő felosztása egyszerűen

    Keressünk rá, töltsük le, majd telepítsük a Acer GridVista programot. Indítsuk el a programot, nézzük meg a beálltásokat. Állítsuk be ízlés szerint, hány részre szeretnénk osztani a képernyőt. Az ablakokat áttetszővé is tehetjük.
  • Címkék:

    program ablak képernyő monitor
ryncaise - 11 éve

Na azért azt neeeeeeeeeeem! DDD Általában 1 emberrel beszélek, hogy teljes figyelmet tudjak neki biztosítani. : ) Jóformán, csak 1 dologra használom! Jegyzettömbbe a szöveg fölé beírom az akkordokat, és ezt másolom át word-be, de az akkordok "elcsúsznak a helyükről a betűtípus miatt! Ilyenkor van nyitva mindkettő, és a jegyzettömb alapján a helyükretolom, majd, képfájlt csinálok belőle. Ennyi.

Dj.Cabrio - 11 éve

Valóban kicsi a világ!

Én is ritkán használom, de azért hasznos program Acer GridVista, és az e féle programok. . Ha több helyen egyszerre beszélgetek msn, skype, yahoo msn, látom mikor hol írnak. A negyediken pedig a böngésző vagy egyéb.. És ha még mindig kevés az ablakom, a dupla dexpot pár k-bites kis programmal a 4 ablakra ad még egy ablakot amibe szintén nyithatok 4-et és így egyszerre már 8 ablakon munkálkodhatom. Vagy lehet fokozni, egy jó 3D forgatható asztal alkalmazással , a már a 4-es ablakot elforgatva, mindbe 4-t rakva, 16 ablakot érhetünk el.
Eleinte bele lehet ám zavarodni ennyi ablakba, de hamar hozzá is lehet szokni.
Értelme bár nem sok van, de ha valaki szereti el lehet így az asztallal szórakozni.

ryncaise - 11 éve

Szia Tomi!

Kicsi a világ internettel! Lehet, hogy kipróbálok más ilyen jellegű programokat, de ritkán használom, és nem biztos, hogy ez miatt bajlódok majd vele! Van mit csinálnom!

Üdv.

Dj.Cabrio - 11 éve

Üdvözletem!

A videót látva ami nagyon jó, ki próbáltam ezt a Acer GridVista programot, hogy mennyivel másabb, vagy jobb esetleg attól, amit én használok a dexpot 1.5 programnál.
Nem rossz program Acer GridVista , de mégis letöröltem vissza mert mintha macerásabb és lassabb lenne a dexpot-nál. De lehet hogy csak nekem.
Köszönet a videóért és a lehetőségért mert ennyivel is több programot ismerhettem meg.
Csak így tovább! És gratulálok, mert jó minőség a videó, hang és képben is egyaránt..

Tomicska - 11 éve

Köszi

majd lehet ráveszem magam nagy nehezen)