Keresés Kategóriák Kedvencek

IGoogle - Egyedi kezdőoldal készítése egyszerűen

Készítette: mr.ser
2009. május 15. 22:03:36 - 12744 megtekintés
  • Biztos nem ismeretlen az iGoogle opció amelyet mindenki ingyenesen használhat. Az alábbiakban ennek használatával ismerkedhetünk meg.
  • Amire szükségünk lesz

    iGoogle
  • Mire jó az iGoogle?

    Menjünk a Google-re és a jobb felső sarokban látjuk is az iGoogle gombot, amire kattintva láthatjuk az iGoogle felületet. Láthatjuk az alkalmazásokat, naptárat, fordítóprogramot. Tetszés szerint megváltoztathatjuk a témákat, amit értelemszerűen hozzá tudunk adni az oldalhoz.
  • Címkék:

    google internet keresés saját számítástechnika
Ragen1014 - 14 éve, 9 hónapja

Nekem tetszett a vidi a szolgáltatás is jó , bár úgy érzem kicsit határozatlan voltál azzal kapcsolatba mit akarsz elmondani az iGoogle-ről [ez csak EGO csökkentés ha van is..xD amúgy kira a vidi] nemsokára rakok fel én is csak kell egy mikrofon de nemsokára veszek és csinálok !! És köszi nem is tudtam hogy van ilyen! 5*

mr.ser - 15 éve

Nekem be van rakva már egy ideje most töröltem a videó erejéig mindent róla, de már ráfért a frissítés. Olvastam valahol, hogy a google felhasználók (vagy inkább googlet használók) nagy része áttért erre a megoldásra. Nekem az időjárás és a webforditas a két kedvencem. Témát raktam és ennyi.

alfonz - 15 éve

Nekem bejött, egy pár dolgot kiraktam: SRadio.tv - FM and online radio (benne van szinte az összes magyar rádió és még adhatsz is hozzá) saját ip cím, időjárás,webfordítás (weblap és szöveget is fordít) beraktam egy pár rss-t: tékozló homár,Prohardver,terminal.hu,Hwsw főleg informatikai híreket. Hát szerintem jobb mint az adott oldalon állandóan görgetni, és megjegyzi hogy melyiket láttam utoljára. Hát ha még az is meglenne oldva hogy oldalak linkjét tudnám betenni az még jobb lenne, de lehet egyszer csinálok egy olyan modult is. Szerintem van jövője ha még egy kis widgetet is használna.

ZeroCool.hu - 15 éve

Ezt egyébként szerinted sokan használják? Csak kérdezem, hogy mennyire lehet értelme modult csinálni. Korábban én is használtam iGoogle-t, de kb 1 hétig, mert utána valahogy... nem tudom, feleslegessé vált Amúgy a tipp teljesen jó, másnak lehet bejön a szolgáltatás!

mr.ser - 15 éve

Amilyen gyorsan fejlődik az internet, szerintem hamarosan lesz