Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan jelenítsünk meg több találatot a Googleben?

Készítette: ZeroCool.hu
2007. november 18. 15:40:00 - 5676 megtekintés
 • A Google-ban való keresgélés folyamán talán feltűnhetett, - nem feltétlenül persze - hogy valami nem stimmel. Nem tudjuk pontosan mi az, csak sejtéseink vannak. Mintha talán túl sok lapozási lehetőségünk lenne, nem?
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Google
 • Kinek jó a sok lapozás?

  Nem biztos, hogy valaha is feltűnt, de a Google alapból nagyon kevés találatot ad a listájában. De miért is jó ez nekik? Egyértelműen azért, mert az alapból megadott 10-es találati listát majdnem minden esetben tovább fogjuk lapozni. Ennek következtében persze újabb és újabb hirdetések tudnak felbukkanni a keresőben - az ezekre való kattintás pedig bizony pénzt hoz az egyre stabilabb lábakon álló szupervállalatnak.
 • Állítsuk át a keresőt!

  Valljuk be, hogy erre nekünk nem biztos, hogy szükségünk van. Létezik egy egyszerű mód, amivel kicsit megnövelhetjük a találatok számát. A keresőmező jobb oldalán található Speciális keresés menü alatt kattintsünk a Beállítások pontra. A megjelent új oldalon görgessünk lejjebb, egészen addig, amíg megtaláljuk a "Találatok száma" feliratot. Itt kiválaszthatjuk, hogy 10, 20, 30, 50, vagy 100 találat jelenjen-e meg. Válasszuk mondjuk a 100-ast, és mentve a beállításokat vissza is térhetünk a találati oldalra. Ott azonnal 100-asával jelennek meg a találatok. Valahol kényelmi funkció ez, bár tény, hogy lassabb internet kapcsolattal rendelkezőknek nem ajánljuk a használatát!
 • Címkék:

  google internet böngésző keresőszavak
hsss - 13 éve, 5 hónapja

A videón mondottakat pontosan betartottam. Utána újra megnéztem a beállításokat.
A találatok száma vissza állt 10-re.

Drider - 15 éve, 3 hónapja

Mondjuk, ha regisztrált Google user vagy akkor nem hiszem, de egyébként macerásabb mindig újra beállítani, mint lapozni...

ismeretlen - 15 éve, 10 hónapja

csak az a baj ha törlöd az internetezésed nyomait újra állíthatod be
és én mindig nyomok egy cleanert