Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan keressünk arcképet Google-ban?

Készítette: ZeroCool.hu
2007. november 6. 22:40:13 - 22208 megtekintés
 • Biztos sokan használták már a Google alap keresője mellett a képkeresőt is. Ezt egészen egyszerűen tudjuk előhozni, mégpedig úgy, hogy a Google főoldalán található Images menüpontra kattintunk. Ha beírjuk mondjuk, hogy "paris", máris láthatunk szép találatokat.
 • Amikre szükségünk lesz

  Firefox
  Számítógép
 • Nem kell ennyi találat, trükközzünk

  Ha szűkíteni szeretnénk kicsit a találatot, és nem kifejezetten épületekre, térképekre, vagy ehhez hasonlóra lennénk kiváncsiak, módosíthatjuk a linksorban található szöveget. Tegyük fel, hogy "paris hilton"-ra vagyunk kiváncsiak: a felső linksorban egyszerűen keressük ki azt a részt, hogy &q=paris (persze cask jelen esetünkben, hiszen mi "paris"-re kerestünk rá). Az utána lévő részt simán töröljük ki, és írjuk a helyére azt, hogy: &imgtype=face.
 • Csak arcokat akarunk látni

  Az ENTER megnyomása után, az alsó találati listában jól láthatóan megváltozik az eredmény. Lehet, hogy eddig is voltak találatok Paris-re, de most kifejezetten az arcképek fognak dominálni. A trükk teljesen jól működik tehát, és egy, 2007 végén még nem teljesen hivatalosan bevezetett lehetősége ez a Google keresőnek. Innentől kezdve bármilyen személyt is írunk be a keresőmezőbe, az arcképek jönnek ki nagyobb mennyiségben.
 • Címkék:

  kép google keresés internet keresőmotor
Themer - 12 éve

tudom,hogy ez 4,5 éve volt,de már a jobb oldalon található "Arc" hivatkozással is lehet így keresni

balizak - 14 éve, 4 hónapja

zeroocol te vagy a legjobb!
nagy kedvencem vagy!

sanyi111 - 14 éve, 5 hónapja

ez nagyon nagy és jó a vidi is csak így tovább!!!!!!

dgyongyos - 15 éve, 4 hónapja

Sok szeretettel üdvözöllek benneteket, és köszönöm, hogy tagja lehettem ennek a közösségnek.Szívből örülök, hogy rá leltem erre az oldalra, főleg a hogyan alkalmazzunk egyes funkciókat, hogy jobban megismerhetem ennek a világnak a kezelési módját. én egy 62éves nagyi vagyok aki nem öreg, gyermekem jóvoltából kaptam ezt a gépet, már sikeresen elvégeztem "KATTINCS RÁ NAGYI" tanfolyamot,mivel nagyon érdekel ez az oldal lesz továbbra az én tanfolyamom, remélem sokat fogok tanulni az oldalakról. most ami ici picit megnéztem érhető és világos volt,bízom,hogy tudni is fogom alkalmazni. SOK SIKERT A TOVÁBBIAKBAN üdv dgyongyos

Buttermanos - 15 éve, 5 hónapja

oks köszi