Keresés Kategóriák Kedvencek

alfonz profilja

alfonz Regisztráció: 2008. június 17.
Megtekintett videók: 856 db
Saját tippek: 9 db
alfonz - 13 éve, 3 hónapja

1)Van egy olyan lehetőség is hogy fogsz egy ubuntu cd-t,vagy live xp-t: ( http://techline.hu/tudastar/20080907_emergency.aspx ) az látja a windws partíciót és abban lévő fájlkezelővel letörlöd a windws,programfiles,documentumok meg amit létrehoz a legjobb ha a windows egy külön partíción van és kijelölöd az összes fájlt és törlés, így látod mit törölsz. A xp prof. van akkor a partíciót kell megadni hova telepítse magát.
2)Aszem pl a partició magic-ban van olyan funkció hogy partició védelem és akkor nem tudod letörölni de aszem csak a partició magicben van ilyen, és csak anál számit a védelem, de érdemes megnézni a többi programot.
3) A http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13140 regisztrálj a fórumon, és a Javító telepítés segített volna.
4) Partició mentés, time masin spéci megoldása: http://pcworld.hu/mindent-vissza-rendszer-visszaallitas-comodo-time-machine-nel-20100716.html?p=1
5)http://www.softwareonline.hu/Article/View.aspx?id=3037 helyreállitó lemez létrehozása xp-hez.
6)mbr mentés a hiren's boot cd van mbr mentő, vagy van itt két cikk de ezek elég körülményesek.
http://www.gamechannel.hu/cikk/masikoldal/partedmagicahddmester
http://www.softwareonline.hu/Article/View.aspx?id=2983

pusztafi - 13 éve, 3 hónapja

Heló. Valamelyik nap áramszünet volt nálunk és a gép kikapcsolt. És mikor bekapcsolom újra akkor nem bírt bebootolni a windows xp-m. És újra kellett raknom. Telepítésnél persze nem volt elrejtve a legjobb partícióm amin rengeteg adatom volt. És így elkallódot az a 200 Gb mire a telepítés véget ért. Na de mind1. Azt kérdezném hogy ilyen estre van e valami megoldás hogy rendesen visszatudjam kapcsolni a gépet. Valami progi ami folyamatosan menti a cuccokat vagy nemtudom. Hozzáteszem próbálkoztam a csökkentett móddal de az egész gépem K.O. volt. Előre kössz.

alfonz - 13 éve, 3 hónapja

Win 2000-re sikerült feltenni az usb modemet? Amúgy lehet érdemes lett volna lementeni a drivereket ha eredetileg win98, vagy 2000 volt. Amúgy miért próbálkoztál, win98 vagy 2000 lassú volt a gép? Amúgy láttam linuxos leírást ehhez a modemhez de azt már nem néztem meg hogy sikerült is a fórum írójának., de lehet egyből fel is ismeri már a linux.

csikilaci78 - 13 éve, 3 hónapja

Hali!XP megoldotta a problémát!Köszönöm a segítségeket,minden jót!

alfonz - 13 éve, 3 hónapja

Hát ebbe jól bele nyúltál, az USB modemekről sok rosszat halottam, hogy nem megy vele a net. Hát ezt bizony neked kell kitalálnod mi a baja, mert itt kimarad a táv segítség neten keresztül mivel az nem megy.

Gondolom az internet csatlakoztatás menüpontot, meg beállítást megtaláltad az oprendszerben mert ez nem win7, és xp hogy megtalálja magától, vagy hogy felugrik a menü.
Fórumokon széjjelnéznék, feltenném a kérdést.
Először is én az elején kezdeném: minden alaplapi cucc vagy ami a géphez,modemhez(hasonló modelek-é is driver összegyűjtése az ezekhez az eszközökhöz tartozó régi és új driverek.(a különböző alkatrész gyártóktól) Szűz oprendszer lementése majd ezek variációjának telepítése.(lehet hogy régebbi vagy ujabb oprendszer drivert is elfogad és azzal működik) különös figyelmet fordítva az usb driver, modem driverre. Megnézném a modem leírását, hogy pl: usb2.0 használ csak, letesztelni egy usb2.0 pendrival a gépet stb. Nekem nincs mobil nettem és amíg ilyen instabil, és lassú nem is lesz. Sajnos ha beviszed a boltba vagy megkérdezed a t-mobilt azokat se fogja érdekelni, bedugják a gépükbe jó, akkor magánál van a hiba.Ilyenekkel nem szoktam foglalkozni, sok idő mire kitalálod mi a hiba. Jó tesztelgetést.

alfonz - 13 éve, 3 hónapja

((( LINK )))
Amúgy az UltraEdit megnyitja.

pusztafi - 13 éve, 3 hónapja

Heló, Az a problémám hogy letöltöttem egy worldlist fájlt és egyik szövegszertesztőm sem tudja megnyitni arra hivatkozva hogy túl nagy a fájl. MS 2007 World pl azt irta hogy 512 MB nál nagyobbat nem bir megnyitni. A word pad próbálkozik de eredménytelenül. Nem tudnál vmilyen jó progit ami megnyitna 816 Mb-nyi szöveget? A fájl tömörítve 128 mb LINK . Kitömörítve pedig 816MB. Előre kössz.

csikilaci78 - 13 éve, 3 hónapja

Hali! jó minden USB,display,de megint elekadtam:USB modem 3G ZTE T-mobil,drivert feltelepítettem jó minden,de nem tud kapcsolódni a netre,térerő van,elötte is ez volt használva,beállítás nem sok van,auto minden,ezközt felismeri,a szolgálltatás aktív,gőzöm sincs mi a baj!

alfonz - 13 éve, 4 hónapja

Írtad hogy Linuxot is próbáltál, én úgy tapasztaltam Ubuntu Linuxnál hogy a teljes télpitést kell választani,mert ha babrálsz a partícióval hogy te saját magad adod meg akkor nekem a télpités végén nem indult el az ubuntu,(lehet hogy ezt már kijavítottak) aztán a Gparted (particionáló Linuxra) már átlehet méretezni a partíciókat. Itt megtalálod az ubuntut és bele van integrálva egy pár hasznos program, érdemes a notbookos verziót letöltened, vagy a vagy a magyarlubi-t (( LINK ))

csikilaci78 - 13 éve, 4 hónapja

Elötte XP volt rajta,az USB működött,most feltettem a win 2000-ret,meg találtam drivereket,megpróbálom,a gyári cd nincs meg,a laptop T-mobilos win98 vagy win 2000-oprendszerrel lett vásárolva,gyárilag ilyen volt!