Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan szerezzük vissza ellopott Steam hozzáférésünket?

Készítette: SPARKIEONE
2008. június 13. 08:39:23 - 30591 megtekintés
  • Mivel mostanában eléggé elszaporodtak a Steames account lopások, az alábbi tippből megtanulható egy módszer, amivel vissza lehet azt szerezni!
  • Amire szükségünk lesz

    Steam
  • Írjunk e-mailt

    Nyissuk meg a böngészőnket és írjuk be, a www.steampowered.com címet. Az oldal legalján kattintsunk a Legal linkre. A copyright@valvesoftware.com címet másoljuk ki az oldalról, majd a levelezőprogramunkba bemásolva a címet, írjunk egy emailt. A tárgya lehet Stolen account. Próbáljunk minél egyszerűbben és tömörebben fogalmazni angolul, majd adjuk meg a felhasználói nevünket, és adjuk meg a CD kulcsainkat. Ezzel még nem vagyunk készen, most jön a lényeg, fényképezzük le a DVD tokot, hogy a CD kulcs jól látható legyen. Ezt annyiszor kell megismételni, ahány fajta játékunk van. Amint ez megvan, csatoljuk a fájlokat és elküldhetjük a levelet. Ha elküldik az accountot az új jelszóval, be lehet lépni a Steambe, és utána meg kell változtatni a jelszót egy sajátra.
  • Címkék:

    steam hozzáférés account half-life portal team fortress 2
raxed - 9 éve, 10 hónapja

12hónapja írtad hogy küldtél e-mailt a copyright@valvesoftware.com címre kaptál választ? csak mert én is ide írtam és kíváncsi vagyok megéri-e várni.

frostydraw - 10 éve, 10 hónapja

Most írtam egy e-mailt copyright@valvesoftware.com címre, nem tudom kapok-e rá választ. Az viszont érdekelne, hogy ha írok egy ticketet a steam support oldalára az miért záródik le egy órán belül. Szóval aki tud nekem segíteni írjon kérem.

gergo12 - 11 éve, 1 hónapja

Lehet nekik magyarul is irni...

optimuska1 - 11 éve, 5 hónapja

Swegger angolul kell írni emailt nekik??

Swegger - 11 éve, 5 hónapja

Igazábol én voltam a hülye mert beregiztem 1 oldalra ahool kertek email pw-t.xdddd Szval nézhetek magamra....