Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan szabadulj meg a cigiszagtól a kocsiban?

Készítette: VideoSmart.hu
2008. június 15. 21:44:56 - 22408 megtekintés
  • A cigarettafüst nemcsak káros, de áporodott, rossz szagot is hagy maga után. Ha rendszeresen dohányzol a kocsiban, a szag hamar beleivódik a szövetekbe, letelepszik a kárpitozásra.
  • Szabaduljunk meg tőle!

    Aki nem dohányzik, a szagot érezvén undorodva száll be a kocsidba - hát kell ez neked? Itt egy apró trükk, aminek segítségével egész jól megszabadulhatsz a kellemetlen szagoktól!
  • Csak természetesen!

    A legfontosabb: ne használj illatosító spray-t, mert irritálja a bőrödet és a nyálkahártyádat, és az eredmény nem is lesz tökéletes. Fogj inkább két műanyag tálat, például nagyobb ételtároló edényeket, tegyél beléjük egy-egy összehajtott törülközőt, és itasd át őket ecettel. Tedd be a kocsiba, lehetőleg minél közelebb a hamutartóhoz és hagyd benne pár óráig. Az ecet elnyeli a füstszagot - nyugi, amikor kiveszed a kocsiból, hamar kiszellőzik és nem marad utána ecetszag! Egy másik módszer, ha kávézaccot teszel az edénybe, és azt hagyod benne egy ideig.
  • Címkék:

    autó kocsi cigi cigaretta füst ecet szag kellemetlen
kindzsi - 13 éve, 2 hónapja

a video nagyon jó lett ,gratula a készítőkenk
az én kocsimban sincs dohányzás! aki akar cigizni az szépen kiszáll és kint elszívja !

windowsXD - 13 éve, 11 hónapja

Nem kell semmi trükk LE KELL SZOKNI !!!

zsuzsi78 - 13 éve, 11 hónapja

Nem mindenkit zavar a cigifüst.Akit igen ,az üljön másik autóba.

seekman - 14 éve, 2 hónapja

ja igen leszokni! olyan mintha az ajtó helyet ablakra szoknál át érdemes ki probálni! 1xrü nem rászokni

Mityuka - 14 éve, 4 hónapja

Én egyszerűbben megoldottam a nikotin áldásos szaglását az autóban. TILOS az autóban dohányozni! Ugyanis a cigaretta füst ahova befér, ott a nikotin lerakódás is megtelepszik. Legyen az a kárpit, vagy a szellőzőrendszer járatai. Ha viszont már beivódott az autóba belülről cigaretta füst a kellemetlen mellékhatása, akkor sajnos nem marad hátra más, mint az alapos tisztítás. Kárpit, műanyag részek, s ha van hozzá türelmed, akkor minden apró rés alapos tisztogatása. Ugyanis a szag eredetét nem szünteted meg az mindaddig marad! Illatosíthatod, házi praktikákkal próbálkozhatsz, de csak ideig óráig lesznek megoldások! Ezért tiltom meg az autómban a dohányzást...