Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan navigáljunk iGo programmal?

Készítette: VideoSmart.hu
2008. január 12. 21:32:00 - 25888 megtekintés
 • Régebben minden autós kesztyűtartójában lapult egy Budapest, illetve egy Magyarország térkép. Ma akár mobiltelefonunk vagy kéziszámítógépünk is alkalmas GPS navigációra.
 • Amire szükségünk lesz

  iGo navigációs szoftver
 • Mi az a GPS?

  A GPS alapú helymeghatározáskor a Föld körül keringő 36 műhold közül legalább háromnak, de inkább négynél többnek "látnia" kell a készülékünket - az egyes műholdak és a közöttünk lévő távolságból a készülék már ki tudja számolni, merre járunk.
 • Honnan hová?

  Ha már tudjuk, hol vagyunk éppen, már csak azt kell elhatároznunk, hogy merre tartunk. Ha van elektronikus térképünk, a szoftver ki tudja számolni, merre a legrövidebb vagy éppen a leggyorsabb. Kapcsoljuk be a gépet, majd várjuk meg, míg a GPS megtalál bennünket. Ezt a 2006-os változat legújabb frissítése után zöld derengő fény is jelzi a főoldalon. A Menj gomb megnyomásával választhatunk alapvető úti célt: Pontos címet, az előzőleg megadott címek egyikét, precíz koordinátát... A Cím megnyomásával az alapértelmezett, utoljára választott városban adhatunk meg utcanevet - kattintsunk a jobb felső sarokba, ha Másik településre navigálunk, és válasszunk szintén az előzményekből, vagy kattintsunk a Település keresése gombra.
 • Pontos cím

  Autózzunk ki Szentendrére! Ha tudjuk a pontos címet, adjuk meg, ha nem, kattintsunk a Kész feliratra; ilyenkor a városközpontba navigál bennünket a szoftver. Kisvártatva zöld színben látjuk az útvonalat - nincs más dolgunk, mint hűen követni a hölgy utasításait.
 • Berepülés

  Mielőtt belevágnánk, tekintsük meg, merre is vezet majd utunk: kattintsunk a Menü gombra, majd az alul megjelenő füleken az Útvonalra. Az Útiterv lépésről lépésre, utcáról utcára megmutatja, merre megyünk majd; ha tudjuk, hogy valahol útfelbontás van, a helyre bökve, majd az Elkerül gombot megnyomva kikerülhetjük azt a környéket. Látványosabb előzetest nyújt a Berepülés, amely háromdimenziós nézetben végigszalad az útvonalon. Ha már minden világos, térjünk vissza a Vezetés oldalra, és csapjunk a lovak közé!
 • Címkék:

  igo gps navigáció térkép pda pna i-go auto
tanzen - 13 éve, 9 hónapja

24 műholdból áll a GPS rendszer,sose volt 36.

Hency77 - 14 éve, 1 hónapja

Sziasztok! nekem egy myguide 3100-asom van, felszeretném rá tenni az IGO-t ha lehetséges.
Tud nekem segíteni ebbe valaki?
Köszönöm előre is!

Roland556 - 15 éve, 5 hónapja

Hi!

Én is IGOt használok.De nem 2006 pluszt hanem 2008 as Igot .Nagyon megvagyok vele elégedve.
PDA-val szoktam navigálni

üdv

ismeretlen - 15 éve, 10 hónapja

szerintem érdemes használt térképszoftvert venni( pl igo) mert akkor olcsóbb és legális és van termékfrissítés
azért mielőtt megveszed gps Bluetooth érdeklőd meg a kompatibilitást

TRUCKMAN - 16 éve, 3 hónapja

Igen. Tudod! Veszel 1 kopatibilis adó-vevőt, mi bluetooth-os, plusz letöltesz okosból progit, és már meg is van. Egyik kollégámnak van. 15 éteres pontossággal bír, bár igen halk. Ő mocin használja. De működik, ahogy azt írtad! HAA KELL ESETLEG KONKRÉT CÍM, MEGKÉRDEZHETEM TŐLE AZ URL-T, HONNAN SZEREZHETŐ BE A MAPS, ÉS PROGRAMJAI.