Keresés Kategóriák Kedvencek

Gimp: Aláírásunk használata számítógépen scannelés után

Készítette: ryncaise
2010. április 19. 22:42:56 - 6087 megtekintés
 • Előfordulhat, hogy a netről kapunk egy űrlapot, amit kézírással kell aláírni. Ha kifogyott a tintapatronunk akkor egy szkennerrel megoldhatjuk a problémát, és küldhetjük vissza az aláírt "papírt".
 • Amire szükségünk lesz

  Gimp
 • Aláírásunk használata számítógépen scannelés után

  Fehér papírra készítsük el az aláírásunkat, szkenneljük be. Nyissuk meg az űrlapot és az aláírást.
  A varázspálca eszköz, szín szerinti kijelölésre, majd a fehérbe kattintsunk bele, de mivel a feliratra lesz szükségünk, fordítsuk meg a kijelölést az invertálással. Másoljuk ki, majd helyezzük rá az űrlapra, a méretre figyeljünk. Ha szükséges, a színt is változtassuk meg, majd fésüljük össze a rétegeket.
 • Címkék:

  aláírás scanner kép űrlap szín
ryncaise - 12 éve, 2 hónapja

Szia szlaci69!
Tökéletesen igazad van! Nem is gondoltam rá, pedig ésszerű, sőt, mivel tökéletesen 2 egyforma aláírása nincs az embernek, készíthet több aláírást is!

szlaci69 - 12 éve, 2 hónapja

Szia ryncaise!
Profi volt az anyag! Köszi a munkát!
Meg tudnád bolondítani egy kicsit úgy, hogy eleve egy olyan képfájlt (.jpg) hozz létre amit akár egy másik képfájlra, vagy akár egy .pdf állományra is rá lehet montírozni? Tehát elmenthető legyen, hogy csak előkapom és illesztem. Természetesen az lenne e lényeg, mint ebben a videóban is, hogy a háttér áttetsző legyen, hogy minél hitelesebb maradjon az aláírás.

ryncaise - 13 éve, 1 hónapja

Nem is az a cél, hogy csaljunk vele, mindamellett, hogy szerintem megoldható lenne más aláírását "bemontírozni" egy másik oldalra,

salkis - 13 éve, 1 hónapja

Ha lehet ne csalásra. Nem lehet!

Beethoven - 13 éve, 10 hónapja

Szia! MEGTUDNéd mondani,hogy milyen videószerkesztőt használsz?
Előre is köszi!