Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan rögzítsünk képernyővideót az ingyenes CamStudióval?

Készítette: djpety
2008. május 25. 20:32:25 - 64329 megtekintés
 • A képernyőn látható dolgokat nagyon egyszerű videón rögzíteni. Léteznek ingyenes és fizetős programok erre a célra, most egy ingyeneset mutatunk be, a CamStudiót.
 • Amire szükségünk lesz

  CamStudio
 • A program letöltése és telepítése

  Nyissunk meg egy böngészőt, és írjuk be a www.camstudio.org címet. Az oldalt legörgetve megtalálhatjuk a linket, ahonnan le lehet tölteni a programot. Telepítsük a szokásos módon, majd indítsuk el a programot.
 • A program használata

  A program használata roppant egyszerű, rögtön láthatjuk a felvétel, szünet és stop gombokat. A Terület menüpontnál állíthatjuk be, hogy teljes képernyőt vagy kijelölt területet rögzítsen a program. Ha nagy felbontást használunk, nem érdemes a teljes képernyőt rögzíteni, inkább kijelölt területet válasszunk ez esetben. A kijelölt terültnél tetszés szerinti területet tudunk kijelölni. Ha ez megvan, és elkezdjük a felvételt, megadhatjuk, hova rakjuk a kijelölt területet. Felvétel után azonnal megkérdezi, hova mentse a fájlt.
 • További beállítások

  Érdemes nagyobb felbontásban rögzíteni, a végén úgyis lehet tömöríteni a fájlt. Ha szeretnénk hangot is rögzíteni, azt is be tudjuk állítani: mikrofonhoz vagy hangkártyához rögzítse a hangot, illetve a hang és kép szinkronizációját is választhatjuk. Lehetőség van még pásztázásra, ha csak egy kijelölt területet választottunk ki, akkor követi az egerünket, ennek természetesen a sebességét is be tudjuk állítani. A program tud flash fájlba is rögzíteni.
 • Címkék:

  camstudio rögzítés asztal windows videosmart video képernyő kép tömörítés hang mikrofon
adam887 - 10 éve, 5 hónapja

Valószínű a Camtasia Studio 6-8 valamelyik verziójával *.camrec formába mentette el.

berkydusan70 - 11 éve

a progival semig gond tökéletesem müködik de volna egy kérdésem ha el inditom a játékot aszt nem szedi csak a hangot miér nekem ojan programra volna szükségem

[DriFt]Pisti - 11 éve, 4 hónapja

hogyan közelítettél rá a dolgkra?

[DriFt]Pisti - 11 éve, 4 hónapja

hogy közelítettél pl a linkre rá?

armageddon - 11 éve, 7 hónapja

Hol lehet letölteni a magyaritást ?