Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan készítsünk képünknek szép keretet Paint.NET-tel?

Készítette: djpety
2008. május 29. 15:26:24 - 12149 megtekintés
 • Nem csak a fizetősöké a világ! Az ingyenes Paint.NET program nagyszerűen megállja a helyét. Az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy miként készíthetünk keretet fotóinknak.
 • Amire szükségünk lesz

  Paint.NET
 • Töltsük le a plugint

  A program hivatalos fórumáról töltsük le a megfelelő plugineket. Ehhez írjuk be a böngészőnkbe, hogy Paint.NET plugins, és az első találat lesz egy fórum. A fórumon a keresés funkcióval kereshetjük meg a jelenleg használt pluginokat. Ezeket a Paint.NET plugins mappájába kell majd bemásolni, majd indítsuk újra a programot.

 • Készítsünk keretet

  Nyissunk meg egy tetszőleges fotót, majd az Effects/Photo/Fade Edge menüpontra kattintsunk rá. Itt a kép széleit tudjuk halványítani. Ha ez megvan, menjünk a Duplicate Layerre és a felső réteget kapcsoljuk ki. Az alsót jelöljük ki, majd töröljük ki Delete-tel. Válasszunk egy tetszőleges színt, töltsük ki ezt a réteget, kapcsoljuk vissza a másik réteget és kész is van a keretünk.
 • Címkék:

  photoshop kép fotó keret plugin internet paint
Lilla.11 - 13 éve, 10 hónapja

Jó videó, csak ha letöltünk vmit akkor tök vírus lesz a gép, én nem szeretem a letöltős dologkat, de mindenkinek megvan a sajátvéleménye. Hiába van tűzfal nem véd meg minden vírustól. Mindenki magából indul ki, és ez az én véleményem, gondoljatok akármit, nektek is meglehet a sajátotok. By

erdos.lili - 14 éve, 7 hónapja

jó videó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!