Keresés Kategóriák Kedvencek

Gimp: Látványos kiemelés színnel

Készítette: ryncaise
2010. május 4. 21:32:11 - 9248 megtekintés
  • Egyes esetekben a kép "hátterét" szürkeárnyalatossá tehetjük, és annak egy részét színesen hagyva kiemelhetjük azt. Több mód is lehetséges, most a bonyolultabb módszert mutatom be.
  • Amire szükségünk van

    Gimp
  • Látványos kiemelés színnel

    Nyissunk meg egy fotót, nagyítsuk meg a képet a precizitás miatt, majd a Lasszó kijelölő eszközzel jelöljük ki a kívánt részt. Növeljük meg a kijelölést 4 pixelre, majd a Lágy szélre kattintsunk. Állítsuk be a kép szerint. Másoljuk át egy új, átlátszó rétegre. Az eredeti rétegen kattintsunk a Telítetlenné tevésre, fésüljük össze, majd mentsük el a képet.
  • Címkék:

    gimp szín kiemelés kép
ryncaise - 11 éve, 8 hónapja

Szia szlaci69!

Érdekes témát dobtál fel, és örülök is neki. Szerintem,van megoldás, és ki is próbálom. Itt, elég sokáig tart, míg egy vidi felkerül, ezért ha megadsz egy e, vagy egy skype-címet, azonnal átküldhetném! Ha mégis "inkognitóban" akarsz maradni, akkor meg kell várnod, míg kipakolják a vidit! Engem skype-on fekete.andras.sandor , e címen: ryncaise@gmail.com -on érhetsz el! Hali!

szlaci69 - 11 éve, 8 hónapja

Szia ryncaise!
Én is köszönöm a videót! Szuper. Pont erre volt most szükségem.
Azt kérdezném tőled, hogy hogyan lehetne ezt egy kicsit izgalmasabbá tenni? Például arra gondoltam, hogy három, négy, vagy akármennyi képkockán meg lehet-e valósítani, hogy a szürke árnyalatos háttér fokozatosan megteljen színekkel? Te hogyan oldanád meg? Esetleg tudnál csinálni egy ilyen témájú videót is? Még egyszer köszi a videót!

Daneesz2 - 12 éve, 9 hónapja

Nagyon szép lett!! Nagyon jók a videóid, azonnal meg lehet érteni.

ryncaise - 12 éve, 11 hónapja

Már nem emléxem, mit csinált a macskám a háttérben, a nyekergésen kívül!

lacmachine - 12 éve, 11 hónapja

aranyos macska nyirvog a háttérben!Bagzik??????? Köszi a videót!