Keresés Kategóriák Kedvencek

Billentyűkombináció -gyűjtemény a precíz és gyors felhasználóknak!

Készítette: ZeroCool.hu
2008. január 13. 10:11:00 - 7917 megtekintés
 • A számítástechnika világában elég régóta nagyon nehezen tudnánk meglenni az egér nélkül, amivel sokkal kifinomultabb mozgásteret tudtak egykor biztosítani a számítástechnika világában.
 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Egér
  Billentyűzet
 • Nem mindenre megoldás az egér

  Természetesen a billentyűzet, jelenlegi tudásunk szerint egyáltalán nem elfeledhető tényező. Ennek következményeképpen az idők folyaman elég sok és egyre több billentyűkombináció született, melyek arra hivatottak, hogy az egyes programokban még gyorsabban tudjunk navigálni.
 • Akármennyi program, sokkalta több kombináció

  Biztos van több olyan weboldal, melyen a kombinációk listáját találhatjuk, de van egy jópofa, mely látványosan teszi ezt. Nyissunk meg egy böngészőt, és írjuk be a címsorba, hogy www.shortcutguide.com. A megjelent oldalon máris megláthatjuk az első listát, mely már önmagában sem apró.
 • Hogyan működik?

  A képernyő jobb részén megjelenik egy billentyűzet, melyre kiosztva megszemlélhetjük a fenti listában kiválasztott program kombinációit. Ahogy az egeret mozgatjuk, az alsó részen folyamatosan láthatóvá válnak az egyes lehetőségek. Egyszerű, gyors, és nagyon könnyen használható lehetőségről van szó.
 • Remélhetőleg továbbfejlődik

  2008 januárjában még viszonylag eléggé gyerekcipőben járt az oldal, hiszen még csak néhány programhoz voltak kombinációk. Remélhetőleg szép folyamatosan és dinamikusan bővül majd a felhozatal, nem is beszélve arról, hogy esetleg egy magyar változatot is készíthetnének!
 • Címkék:

  internet internet explorer böngésző firefox
robithebest - 15 éve, 4 hónapja

Sziasztok!

Szépen fejlődik a www.shortcutguide.com, de ha valakinek gyorsan szüksége lenne néhány billentyűkombinációra amit itt nem talált, az a következő - kevésbe dekoratív - oldalon megtalálhatja, amit keres: http://allhotkeys.com/