Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe After Effects CS3 tanfolyam 16. rész - Az effektusok használata

Készítette: 3asBakter
2010. szeptember 10. 22:55:56 - 4424 megtekintés
 • Ebben a sorozatban az Adobe effektező szoftverét mutatom be. A tizenhatodik részben az effektusok használhatóságát fogom bemutatni egy érdekes "ötlet" gomb segítségével.
 • Amire szükségünk van

  Adobe After Effects CS3
 • Az effektusok használata

  Hozzunk létre egy új kompozíciót, jelen esetben egy repülőt, aminek készítünk egy útvonalat a már ismert módon, kövessük a videón látható utasításokat. Jelöljük ki azokat a tulajdonságokat, amiket el szeretnénk menni, majd az Animation/Save animationre kattintsunk. Nyissunk egy új kompozíciót, húzzunk be egy labdát jelen esetbe, alkalmazzuk rá az előbb elmentett animációt.
  Effekteket önmagukban nem tudunk használni, mindenképpen létre kell hoznunk hozzá egy réteget.
  Pluginokat is használhatunk, amit külső cégek gyártanak, külön kell beilleszteni a programba.
  Nézzük meg a videón látható ötleteket további effektusok használatára vonatkozóan.
 • Címkék:

  Adobe after effects videó szerkesztés effektezés
Fox95 - 13 éve, 6 hónapja

Jó videó lett
Lenne egy kérdésem: ha én is rákatintok egy képre akkor nem jön ki alatt az a sáv ahol a képnek mozgást lehet adni ezt a sávot hogyan lehet megjeleníteni ?
Előre is köszönöm a választ !

totalman - 13 éve, 8 hónapja

Szia 3asBakter!
Azt hiszem az eléggé vékonyka fogalom, h már vártam az új bemutatódat.
Végre azt hittem elérkezünk egy olyan részhez, amit már épp sejtegetek, mosolyogtam is magamban, már-már kezdtem úgy érezni, h igen-igen, gyerünk tovább, bla-bla, gondoltam beletekerek, de akkor meghallottam ezt az ötletrohamot, gondoltam kivárok, jól tettem!
Érdekesség, h ezt a kis gombot rengeteg külföldi tutorialban láttam már és még SOHA nem alkalmaztam! De miért? Magam sem tudom. Talán nem is igazán értelmezte az ember azokat, nemúgy mint most a videódban. Tuti, h ezekután ki fogom próbálni.
Hihetetlen amúgy, h milyen mesterien ágyazol be minden részbe olyan információkat, amiket az ember még nem alkalmazott. Ez valami boszorkányság... )))
Grat! Már megérte a fáradtságot a videod, hisz új ismeretekkel gazdagítottál ismét, sokadjára, thx!
Üdv: tm