Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe After Effects: Tippek és trükkök 2. rész - Részecske főcím felirat / 1

Készítette: 3asBakter
2010. október 14. 11:19:18 - 8882 megtekintés
 • Ebben a sorozatban az Adobe világhírű effektező szoftverével elkészíthető látványos kompozíciókat fogok bemutatni. A második részben egy főcím feliratot hozok létre.
 • Amire szükségünk van

  Adobe After Effects CS3
 • Részecske főcím felirat 01.

  Készítsünk egy új kompozíciót, 1920x1080-ast. A CTRL+Y-t megnyomva az egyszínű réteg funkciót aktiváljuk, válasszunk fekete színt. Erre a rétegre alkalmazzuk a Zaj és fraktálzaj effektet. A videón látható módon állítsuk be a tulajdonságokat, színezést.
  A háttér elkészítése után újabb kompozíciót készítsünk, majd kövessük a videón látható utasításokat.
 • Címkék:

  Adobe after effects cs5 videó szerkesztés effektezés
polgartv - 12 éve, 10 hónapja

Mi a címe a videó elején található zenének?

domcsid - 13 éve, 3 hónapja

Köszöm szépen a választ sokat segítettél !

3asBakter - 13 éve, 3 hónapja

Szia domcsid!
A rácsot a „Grid & Guides”opció alatt tudod eltüntetni méghozzá úgy, hogy a „Grid”felirat előtti keretből kiveszed a pipát a „z”betű eltüntetéséhez pedig az „Axis Boksz”felirat előtti keretből vedd ki a pipát. Egyébként a „rácsszerkezet” és a „Z” betű csak egy átlagos segédeszközök melyeket csak a szerkesztés közben látsz és ebből következően, ha nem veszed ki őket az effektusból, akkor sem fognak megjelenni a kész videón a renderelés után.

domcsid - 13 éve, 3 hónapja

hello lenne mégegy kérdésem már régen használtam a progit , és már nem emlékszem rá , hogy a segéd vonalakat hogyan is tudom eltávolítani a render elött ( a részecskeszóró rácsát , és felső sarokban lévő Z beüt ) nagyon megköszönném a minnél hamarabbi választ előre is köszi domcsid


domcsid - 13 éve, 5 hónapja

köszi szépen ezzel sokat segítettél thx