Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe After Effects: Tippek és trükkök - 1. rész, A Föld nevű bolygó

Készítette: 3asBakter
2010. október 3. 10:24:00 - 11135 megtekintés
 • Ebben a sorozatban az Adobe világhírű effektező szoftverével elkészíthető látványos kompozíciókat fogok bemutatni. Az első részben a világűrbe fogunk elkalandozni.
 • Amire szükségünk van

  Adobe After Effects CS3
 • Tippek és trükkök

  Az alábbiakban már a CS5-ös verzióval dolgozunk.
  Keressünk rá a Föld texturájára a Google-ban, majd importáljuk be a képet. Két gombnyomással létrehozunk egy gömböt az Effektusok/Perspektivikus hajlításoknál, a Gömb alakzatot válasszuk. Alkalmazzuk a felhők képet is ugyanezzel a módszerrel. Kövessük a videón látható utasításokat a pontos beállítások és effektek érdekében.
 • Címkék:

  Adobe after effects cs5 videó szerkesztés effektezés
szilveszterish - 12 éve, 6 hónapja

En egy olyan programot szeretnek amivel vaghatom a kulonbozo videokat es amivel egy zenet is bele tehetek. Ho lehet egy olyan programot letotlteni, vagy talan ezzel is meg lehet. Ha igen hol tolthetem le?

Dyka94 - 12 éve, 11 hónapja

köszi

3asBakter - 12 éve, 11 hónapja

Szia Dyka94!
Elvileg ugyan ott kell lennie, mint ahol a Cs3-ban. Előfordulhat, hogy a te programod egy egyszerűsített verzió, esetleg egy silány kalózpéldány áldozata lettél.

Dyka94 - 12 éve, 11 hónapja

Szia kedves 3-as bakter!

Nekem CS4-es verzióm van és azon nem találom meg a gömbbé alakítást. Azt szeretném kérdezni hogy a CS4-es verzión ez hol található??.

Köszönöm.

Titinelly - 13 éve

Szia, minden szuperül ment, a lecke szerint, de a szövegemet nem sikerül mozgásra bírni. Közben rájöttem, nem a tippek trükkök leckével kellene kezdeni a tanulást :-))) Megyek előbb, átnézem az alapokat.