Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe After Effects CS3 tanfolyam 3. rész - Feliratok

Készítette: 3asBakter
2010. július 20. 14:59:12 - 8826 megtekintés
 • Ebben a sorozatban az Adobe effektező szoftverét mutatom be. A harmadik részben a feliratozást illetve az egyszínű réteget ismertetem.
 • Amire szükségünk van

  Adobe After Effects CS3
 • Feliratok

  Hozzunk létre egy új kompozíciót, majd egy új réteget, a T betűre kattintva. Írjunk be tetszőleges szöveget. A pozicionáláshoz használjunk segédvonalakat. A felirat tulajdonságait is megváltoztathatjuk, formázhatjuk, stb. Az Animate fülre kattintva különböző effekteket tudunk a feliratra helyezni.
  Az Animation / Browse presetsre kattintva különböző animációkat, háttereket tudunk használni a felirathoz.
  Az U billentyűvel a kulcsképkockákat tudjuk előhozni. A CTRL +C paranccsal másoljuk a kulcsképkockákat, vigyük az egyenesen kicsit arrébb, másoljuk az új helyre. A második két kulcsképkockát fordítsuk meg.

  Hozzunk létre egy új, fekete réteget a Layer / New / Solid kiválasztásával. Írjunk be tetszőleges szöveget, helyezzük középre. Jelöljük ki a rétegeket, majd egyesítsük (Pre-compose). Invertáljuk, majd hozzunk létre egy új réteget. Ezen a rétegen alkalmazzuk a Lens Flare effektet. Állítsuk be az effektet ízlés szerint, majd hozzunk létre egy kulcsképkockát. Vigyük arréb az effektet, hozzunk létre még egy kulcsképkockát.
 • Címkék:

  Adobe after effects videó szerkesztés effektezés
jonasdaniel - 11 éve, 4 hónapja

Hello! Egy kis segítség azoknak akiknek vagy nem jön be a browse presets, vagy hibaüzenetet ír ki az animáció kiválasztásánál!
Ahhoz hogy működjenek ezek a dolgok az adobe telepítőben először is minden kiegészítő programot (adobe bridge, stb.) telepíteni kell.

ÉS!

Ha nekünk már vannak ezek a programok, pl. a photoshop miatt, de a photoshop mondjuk cs5.5, a after effects-ünk pedig cs4-es, akkor NEM fog működni! Sajnos fel kell tenni a cs4-ből és a cs5.5-ből is az összes kiegészítőt :/ Tudom sok elyet foglal, de én megcsináltam, és működött!

szakali - 11 éve, 5 hónapja

Helló!Én amikor ráklikkelek a browse presets nevű fülre akkor nem dob ki semmit! :/ Tudnál segiteni?

Nandixer - 12 éve, 1 hónapja

szia! Amikor azt a leesős efektet hozzáraktad, azt mondtad adobe bridget használtál. Hol lehet letölteni azt?

k3l3m3n - 12 éve, 11 hónapja

Helló! Hol találhatók azok a mappák amit a videóban mutatsz, a hátterekkel és a szöveg effektekkel? Nekem semmi ilyesmim nincs! Most raktam fel az AE-t, és a Bridge nem nyit meg semmit. Hol vannak ezek a fájlok? Próbáltam rákeresni Commanerrel .ffx fájlokra, de egyet sem talált. Akkor mi van?

actionx - 13 éve, 3 hónapja

Hiba megoldva Már rájöttem ohgy lehet kijavítani teljesen a hibát .)