Keresés Kategóriák Kedvencek

totalman profilja

totalman Regisztráció: 2009. június 14.
Megtekintett videók: 142 db
Saját tippek: 0 db

totalman még nem töltött fel egy videót sem.

totalman - 13 éve, 8 hónapja

Szia 3asBakter!
Köszi a kis+t, naná h érdekel!
El nem tudtam képzelni, h miket akarsz azzal a kis karikával, de mikor a videót belehelyezted szó szerint elmosolyodtam.
Tetszik nagyon! Még illik is az a videó bele (tán particular?).
Köszi még1x, meg szivi + minden.
Üdv: totalman

3asBakter - 13 éve, 8 hónapja

Helló Totalman!
Kösz az infót, akkor még alakítok rajt egy picit.
Ha érdekel egy kis + akkor nézd meg ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=Zz4yDG1SM_4
Ferenc2322 fórumtársnak készítettem a 11.részhez írt kérdéséhez.
Még egyszer kösz a segítséget
Üdv 3as Bakter

totalman - 13 éve, 8 hónapja

Szia 3asBakter!
Megtettem. Tetszik.
Üdv : totalman

Hehe. Ez így elég frappáns, mi ?
Írtam is bele, elég barátságos a színhatás még írás közben is, szerintem jó így.
Látom levetted a programok leírását, ill. belinkelted az AE-s műveidet.
A főoldalon a : "Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy az oldalon egy fórum is üzemel, ahová mindenkit szeretettel várok." mondatodat 1 sortörés után kiszínesíteném. Sokan nem olvassák el a bla-bla szövegeket (többek közt én sem) és épp javasolni akartam, h kéne valami íromány a főoldalra, h fórum is van, amikor megnéztem, h hova illene akkor láttam, h már ott van. Ez jó 5let volt!

"Belépés a fórumomba" -ez olyan birtoklós talán jobb lenne simán: a fórumba, vagy ha muszáj birtokolni jobban hangzik a : belépés 3asBakter fórumába.
A fórumszabályzattól leesett az állam! Nagyon profi. Elolvastam töviről - hegyire és nem is jutott eszembe olyan ami kimaradt volna.
A topikoknál szerintem jobban jársz, ha csinálsz külön-külön topikot a programoknak (AE PP ED), mert a 124. hozzászólásnál már azt se tudja az ember, h melyik programra ill. videóra vonatkozik a kérdés.
Valamint lehetne 1 csevegőt is. Vannak olyan emberek akik szeretnék megkérdezni, h hány füled van meg ilyenek..
Egész szépen haladsz vele, nemsokára reklámozhatod is
Na mára ennyi volt, remélem tudtam tippet adni, minden jót!
tm

3asBakter - 13 éve, 8 hónapja

Szia Totalman!
Látogass el légyszi a honlapomra és nézd meg a fórumot is, majd írd le hogy tetszik-e vagy sem.
Köszi, 3as Bakter.

totalman - 13 éve, 9 hónapja

Szia 3asBakter!

Mit ne mondjak, leesett az állam Gyors vagy!
A grafikák azok nagyon jók!
Mikor a mi honlapunkat csináltuk akkor olvasgattam pár dolgot a honlapokról.
A fehér ill. világos hátteret nem javasolják, mivel a folyamatos olvasás közben a szemet eléggé zavarja a vakító fény.
Éppígy a sötét alapon vakító betűk. Nagyon nehéz eltalálni egyébként a megfelelő színösszhatást, de mindenféleképp érdemes kísérletezni vele, mert a látogatókat 1 jó összhatás, 1 tökéletes összhang maradásra ill. további felkeresésre ösztökéli.
Bár lehet, h maga a tartalom is elegendő (lásd videosmart, vagy akár youtube), és az oktató videóid szerintem már garanciák erre.
Nem tudom, h ennek a tárhelynek milyen lehetőségei vannak, de ha lehetséges valami színátmenetes háttérképet kipróbálnék, ill. azokhoz illő színvilágú karaktereket. (Gondolom van szerkesztőfelülete a weboldalnak, mivel reklámok vannak rajta)
Talán a kék-lila-szürke, esetleg zöld? színekkel kellene kísérletezni.Valami futurisztikus hatással ? Az nagyon menne a monitoros képedhez. Megjegyzem mi 3an kb.1-2 napig kerestük a megfelelő színeket (persze közben meló is volt).

totalman - 13 éve, 9 hónapja

A menüsorról:

A sorrendet megcserélném, előre raknám az After effects videók, stb.-t,- viszont a videók elé oda fúzném a bemutató vagy oktató szót, hisz ez az oldalad főprofilja. Az, h mivel készítik -mi a program leírása- másodlagosan érdekli a felhasználókat, de mindenképp jó menübe rakni, mert mikor végignyálazták az oldalt, azt is megnézik.
A vendégkönyv jó ötlet, viszont a fórumot nem tanácsolom. 1 fórumba rengeteg alfórumot, topikot lehet létrehozni, a nem oda illő bejegyzéseket moderálni kell, sok vele a nyűg nagyon (ezt tapasztalatból mondom). A vendégkönyv bőven megteszi azt a szolgáltatást ami szükséges a látogatóknak : probléma leírás és válaszolás. Jajaj. Most gondolkodom....mmmmm....három program...jó volna rendszerezni.... külön kategóriákba kellene sorolni őket....
Nem tudom, h létre lehet -e hozni olyat a site-on, de valami olyasmi kellene, h ha belépnek az oktatóvidókhoz, akkor oda lehessen írni a programmal kapcsolatos kérdéseket, ne pedig úgy mint a videosmarton, h minden tutorialhoz külön. Remélem érthető miről is gagyogok.

totalman - 13 éve, 9 hónapja

Szavazás:

Én ULEAD-ot használok oda lehet biggyeszteni, h egyéb prg.

Nos dihéjban ennyit tudtam gyorsba írni a telepítések közepette. (erről jut eszembe lehetne még 1 menüt: egyéb tippeket is adni, h ne járjanak pl. telepítésnél az emberek úgy mint én ).

Végezetül még annyit, h rengetegféle vélemény,ízlés létezik. Nem feltétlen kell megfogadni a tanácsaimat, sőt lehet 1et sem! Lehet pont így tökéletes! Én is csak 1 kis porszem vagyok 1 nagy gépezetben. Egyet azonban fogadj meg, kérd ki minél több ismerős véleményét lehetőség szerint bemutatva, h így jobb vagy emígy - vizuálisan jobban tudnak ítélni az emberek, mint képzeletben.
Hidd el nekem is ettől van már ki a családom!
A mi honlapunkat mikor csináltuk (lehet azért is tartott addig) 3an készítettük üres tárhelyre, és volt olyan,h 3an 4et akartunk és akkor mindig kicsiket engedett az ember addig, míg nem lett mindenki számára maximálisan elfogadható az eredmény.

Remélem tudtam valamicskét segíteni, ahogy látom jobban szeretsz mindent saját kezűleg végezni, de ha segítség kell szólj nyugodtan, úgyse segítek Ez csak poén

Üdv: totalman

3asBakter - 13 éve, 9 hónapja

Szia Totalman!
Megnézni és véleményezni!
www.videoszerkesztes.5mp.eu
Üdv: 3as Bakter