Keresés Kategóriák Kedvencek

Hajopincer profilja

Hajopincer Regisztráció: 2009. augusztus 13.
Megtekintett videók: 4 db
Saját tippek: 6 db

A felhasználónak még nincsenek kedvencei.

yvonnybaby2 - 9 éve, 4 hónapja

Szia, a nevem Yvonne, láttam a bírság oldalt itt
. http://videosmart.hu, Érdekel tudni, hogy több. Lépjen kapcsolatba velem e-mailben: yvonnykbb1@hotmail.com Van valami arra, hogy elmondjam. Várom a kedves választ.

Hajopincer - 14 éve, 5 hónapja

Tisztelt Petros!
A www.hajopincer.hu oldalon rengeteg információt találhatsz. Amennyiben valamelyik állás felkeltette az érdeklődésedet kérlek keress minket.

Üdv: Hajópincér

Petros - 14 éve, 5 hónapja

Szia!
Nagyon felkeltetted az érdeklődésemet hajós munkával kapcsolatban. Nagy vágyam, hogy bejárhassam a világot és ez egy nagyon jó lehetőség. Milyen közvetítő cégeket ajánlanál és milyeneket nem? Te melyik cégnél dolgozol, mert szerintem szorosan a témával kapcsolatban dolgozol. Mekkora nyelvtudás szükséges hozzá? 3 éve tanulok angolul és jövő hónapban középfokúzom. Mennyire nehéz az angol társalgási felmérés? Ha nincsenek megelégedve velem, vagy csak úgy, kidobhatnak-e a hajóról? És, ha igen akkor a közvetítő cég segít-e a visszautazásban? A kiközvetítő milyen részesedést kap ebből, mert gondolom nem ingyen csinálja. Illetve ,hogyha nincs szakmai tapasztalatom a vendéglátásban akkor is mehetek, vagy nem, és van-e akkor erőlelépési lehetőség?

Amúgy nagyon jók és igényesek a videók.