Keresés Kategóriák Kedvencek

Tchibo - Az igazi eszpresszó

Készítette: TchiboHungary
2011. május 3. 23:12:47 - 3419 megtekintés
 • Egy korty az olasz életstílusból - a Tchibo kávészakértője az igazi arab eszpresszóról.
 • Tchibo - Az igazi eszpresszó

  Még a kis olasz italt is Dél-Amerikából és Afrikából származó kávészemekből készítik. A Tchibo kávé-szakértőiként gyakran látogatjuk meg a kávétermesztő vidékekeket. Itt, a hegyvidékeken a legkiválóbb arabica kávészemek teremnek, hiszen minél magasabban nőnek, annál tovább tart megérniük. A hosszabb idő intenzívebb aromát jelent minden kávészemben.

  Ezekben az arabica szemekben több, mint nyolcszáz aroma rejtőzik - majd a szemeket gondosan kiválogatják. Csak a legjobbak elég jók ahhoz, hogy Tchibo Arabica kávészemek lehessenek. Ahhoz, hogy eszpresszó lehessen, a kávénak először is különleges pörkölési eljáráson kell átesnie. Az egész alapelv lényege, hogy az eszpressző szemeket a filter kávékkal ellentétben a sötétebb szín elérése érdekében hosszabb ideig pörkölik. Csak ez a folyamat garantálja az eszpresszóra jellemző aromát. Ezért a hagyományos filteres kávé nem használható valódi eszpresszó készítésére, és mivel tudjuk, hogy Észak-Olaszországban más típusú eszpresszót isznak, mint délen, kétféle eredeti olasz recept szerint pörkölünk.

  Elegáns ízvilágú a 100% arabicából készült Espresso Milano Style. Intenzív ízű a dél-olasz Espresso Sicilia Style. Ez a titka eszpresszóinknak - a kiváló Tchibo minőség igazi olasz módon pörkölve.

  Világszerte kutatjuk a jobbnál-jobb kávéültetvényeket. Csak azokat a nagy és kiváló kávészemeket válogatjuk ki, melyek méltók a Tchibo Arabica névre.
 • Címkék:

  cappuccino barista érdekes dekoráció kávédíszítés otthon lakás hangulat
hackflux2 - 13 éve

mondjuk pl a VIDEOSMART -:P ... hogy van akkor ?? szabad TV-sorozatokat feltenni .. ??

hackflux2 - 13 éve

Ezt nem ertem .... !! Nem ugy volt hogy nem szabad ide reklamot tenni , illetve TV-s sorozatokat ?? Felvilagositana valaki !!!!!