Keresés Kategóriák Kedvencek

Szőrtelenítés: Általános tudnivalók - 2. rész

Készítette: Semmiszor.hu
2009. október 26. 11:04:54 - 15158 megtekintés
 • Ma már nagyon népszerű, és divatos dolog a szőrtelenítés mind a nők, mind a férfiak körében. Manapság már nem csak fájdalmas technikák léteznek, hanem fejlett fájdalommentes eljárások is.
 • Szőrtelenítési tudnivalók

  A szőrtelenítésnek nincs káros hatása, a gép orvosilag bevizsgált, és csupán 4 mm-ig hatol le a bőrbe. Bőrpír átmenetileg keletkezhet, de egy-két óra múlva ez is elmúlik. A gyantázásnál azonnal megjelenik a bőrpír, a piros pöttyök, amiből szőrtüsző-gyulladás is kialakulhat.
  Hormonális zavar esetén sajnos tüntethetők el véglegesen a szőrszálak, illetve csak abban az esetben, ha gyógyszeresen már kezelték a problémát.
  Napozni, szoláriumozni szigorúan tilos a kezelés alatt, fontos, hogy minél világosabb legyen a bőr és minél sötétebb a szőr színe.
  Pigmentfoltot is el tudunk tüntetni vagy halványítani, kivéve ha hormonális gond miatt alakult ki. Ha terhesség miatt alakult ki májfolt vagy pigmentzavar, azt el lehet tüntetni a kezeléssel.
  Tejfehér, szőke és ősz szőrszálaknál nem hatásos a kezelés, mivel nincs meg a megfelelő pigmenttartalma a szőrnek, ami el tudja nyelni a villanófényt, amely a bőrben átalakul.
 • Címkék:

  szépség divat bőr gyanta szőrtelenítés
nyuszi55555 - 12 éve, 11 hónapja

és ezt a szőrtelenítést bárhol lehet alkalmazni?

Semmiszor.hu - 13 éve, 5 hónapja

Kedves Csanytelek!

Ezen a linken megtalálod a hozzád legközelebb eső szalonunkat, és akár ha szeretnél be is tudsz jelentkezni:

http://www.semmiszor.hu/szortelenito-szalonok/

csanytelek - 13 éve, 5 hónapja

Szia azt szeretnem kerdezni hol lehet ilyen vizsgalatokat csinalni?