Keresés Kategóriák Kedvencek

Parfümvásárlási tippek - 2. rész, Hogyan válasszunk illatot ajándékba másoknak?

Készítette: LeParfum
2009. február 26. 20:34:55 - 15734 megtekintés
 • Ha az ember ajándékba szeretne parfümöt venni, akkor nagy bajban van, mert nem tudja elvinni magával a megajándékozandó személyt. Így kénytelen lesz más trükkökhöz folyamodni.
 • Hogyan válasszunk parfümöt?

  Ha a kedvesünk elmegy reggel otthonról, a parfümjeit, krémjeit, samponjait vegyük magunkhoz, hogy ki tudjuk választani a megfelelő illatot. A cél persze, hogy újat vegyünk.
  Mindenkinek helyben érdemes eldöntenie, hogy milyen típusú parfümöt szeretne, és célszerű elvinni a kedvesünk termékeit magunkkal, hátha az segít a pontos választásban.
  Ha valakit szerelmi csalódás ér, főleg nőkre jellemző, hogy megváltoztatják az egész életüket, kinézetüket, új haj, ruha, smink, de a parfümöt nem változtatják meg. Illetve vesznek egy nagyon másképp kinéző parfümöt, de az illatok 80%-ban nagyon kötődnek a régi parfümhöz. Az emberek illat szempontból konzervatívak.
  Ha valaki segítséget kér parfümválasztásnál, a legkevésbé sem befolyásolhat, hogy kinek milyen a testalkata, milyen színű a haja, stb. Ami fontos, az alany testillata. Nem biztos, hogy mindenki a külsejének megfelelő illatot hord, és nem biztos, hogy a külsőnek megfelelő parfüm lesz számára a megfelelő.
  Az emberi bőr meg is változtatja a parfüm illatát. Minden embernek különböző a testillata, tehát egy parfümre felírt for men vagy for women kitétel nem igazán releváns. A férfiparfümök között lehet találni hölgynek való illatot, és a női parfümök között is lehet találni férfinak valót. Nem a felirat, hanem a saját bőrünk határozza meg az illatot.
 • Címkék:

  parfüm illat trend vásárlás parfüméria divat
ZeroCool.hu - 15 éve, 2 hónapja

Mit szeretnél ezzel mondani?

kecske6 - 15 éve, 2 hónapja

Érdekes dolgokat hallhatunk.Hát most már biztos,parfüm kultúránk sincs:-)!

ibrakadabra08 - 15 éve, 3 hónapja

Tök jó!

LeParfum - 15 éve, 3 hónapja

Köszönöm.
Igen, parfümőrként főleg parfümkészítésből élek, ám emellett parfümszakértőként is eléggé foglalkoztatott vagyok. Vannak is a butikban saját kreációm, egy amerikai cégnek készítettem: Emeshel

szentkuti11 - 15 éve, 3 hónapja

Készítesz is Parfümöt????Jó vid Grat.