Keresés Kategóriák Kedvencek

Ördöglakat logikai játék megoldása - 2.rész, Útkeresős fajták

Készítette: rubikkocka
2009. június 13. 11:26:28 - 36214 megtekintés
 • Bizonyára szinte mindenki találkozott már ördöglakattal, ebben a videóban az útkeresős ördöglakatok megoldásához szeretnék egy kis iránymutatást adni.
 • Amire szükségünk lesz

  útkeresős ördöglakat
 • Ördöglakat szétszedése

  Több ördöglakatot mutatunk be, az első a legegyszerűbb, aminél a két vájatot egymás fölé kell játszani és akkor tudjuk szétszedni.
  A következő egy bonyolultabb ördöglakat, de hasonlóan az előzőhöz, szintén a két vájatot kell egymás fölé fordítani.
  A harmadik talán a legnehezebb útkeresős ördöglakat, a lényege, hogy a rudat a háromszögről le kell választani. Markoljuk meg a rudat, és végig tartsuk szorosan, az első íven könnyű átvinni, de a karikán nem tudjuk továbbvinni. Vigyük vissza az eredet pozícióba a rudat, fogjuk a karikát és bújtassuk át a rúdon. Még mindig két íven vagyunk rajta, ezért bújtassuk félig a karikába, majd emeljük át az íven. A következő két karikán emeljük át belül, és szét is szedtük az ördöglakatot.
 • Címkék:

  kirakós társasjáték szórakozás szabadidő logika ördöglakat
Alkion - 11 éve, 5 hónapja

Egyáltalán nem igaz kismarton73 commentje.. egyrészt nem mondtad annyiszor hogy ügyet kellene belőle csinálni, másrészt teljesen igazad van mert valóban baromi egyszerű a megoldása.. azoknak bonyolult csupán akik órák után sem tudnak rájönni a nyitókulcsra .... Szerintem nagyon jó lett a videód és köszi a feltöltést.

KittiMolnar - 12 éve, 1 hónapja

asziazstok
Nekem a 2. ördöglakat van meg! ^^

Spiele - 12 éve, 4 hónapja

miért igazavan nagyon egyszerű az egész csak rá kell jönni de ha máűr rájössz tényleg rohadt könnyű (mint vannak olyan kérdések is amire assze baszod nehéz a válasz közbe egy könnyű szó a megoldás vagy vmi ilyen )

rubikkocka - 12 éve, 8 hónapja

Köszi!
Igazad van! Legközelebb jobban figyelek!

nitro88 - 12 éve, 8 hónapja

Az utolsót hol tudom beszerezni?