Keresés Kategóriák Kedvencek

Modell karrier fiataloknak - 6. rész, Nehézségek

Készítette: newyork
2009. március 28. 10:24:36 - 6807 megtekintés
  • Sokan azt hiszik, hogy egy nagyon nagy buli a modellkedés, ami részben igaz, viszont nagyon sok lemondással és nagyon sok munkával jár.
  • A modellkedés nehézségei

    A lemondás a folyamatos sport és a test karbantartása, illetve a család és barátok otthonhagyása. Sokan az iskolából is halasztanak. Kemény munka is a modellkedés, előfordul, hogy egy nap húsz castingra is el kell mennie, amihez kap egy térképet, és neki kell indulni, meg kell találni és a sokadik castingon is mosolyogni kell.
    Fotózáson ez még nehezebb, mert a fotózáson azok a pózokat, amik jól mutatnak, nehéz tartani 5-6 percig, közben a sminkes belenyúl a szembe, a fodrász húzza a hajat, a stylist rángatja a ruhát, a fotós pedig instrukciókat ad, tehát fárasztó és kemény munka a modellkedés. Egy fotózás általában 8 órát vesz igénybe, ami kampányfotózásnál lehet több, magazinfotózásnál pedig kevesebb, attól is függ, mennyire jó egy modell. Jó modellel egy kampányt akár 6 óra alatt is le lehet fotózni, de fontos, hogy a modell és a fotós között is meglegyen az összhang.
  • Címkék:

    divat modell karrier csinos kifutó

  Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!