Keresés Kategóriák Kedvencek

Modell karrier fiataloknak - 5. rész, Külföldi munka

Készítette: newyork
2009. március 26. 16:46:55 - 7265 megtekintés
  • A szülőknek azt tudniuk kell, hogyha a gyermekük professzionálisan szeretne modellkedni akkor ahhoz hozzátartozik a külföld és az utazás.
  • Mire figyeljenek a szülők ha a gyerekük modell szeretne lenni?

    Magyarországon nincsenek olyan divatházak és cégek, hogy ezt a szakmát professzionális szinten lehessen végezni. Ezért az első évben a modellt Ázsiába küldik ki, ahol különböző magazin- és katalógusfotózásokon, bemutatókon vesznek részt, és ezeket a fotókat fogják az említett könyvbe beletenni. Minél frissebbek a képek, annál jobb egy modell, ez a modellkönyv folyamatosan bővül. Minél jobb valakinek a könyve, annál könnyebben kap majd nagyobb fotózásokra megbízást.
    A 2-3 hónapos kint tartózkodás alkalmával a fiúk és lányok egy modellszálláson laknak, van egy bookerük, és ugyanaz történik, mint itthon, csak épp kint küldik ki bemutatókra a modelleket. Az ázsiai utazás nem kerül pénzbe, a magyar ügynökség veszi fel a kapcsolatot a külföldi ügynökséggel, és a kint ügynökség előlegezi meg a repülőjegyet és a szállás, étkeztetés költségeit. A kint tartózkodás során termelik vissza a pénzt. Minden esetben biztonságban vannak kint a modellek, nem kell félni, hogy bármi történhet, vigyáznak rájuk, csoportosan közlekednek, illetve sofőr viszik őket. A modellek nagyon élvezik ezt az utat, a munka mellett a szórakozás is része a programnak, ráadásul jó élettapasztalat is a fiataloknak.
  • Címkék:

    divat modell karrier csinos kifutó

  Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!