Keresés Kategóriák Kedvencek

Képek tömeges mentése internetről

Készítette: videosugo
2009. október 16. 12:24:57 - 11387 megtekintés
  • Egy okos trükkel akár százasával tölthetünk le háttérképeket a webről, megspórolva az egyenként történő mentési műveleteket.
  • Amire szükségünk lesz

    internet
  • Képek tömeges mentése internetről

    Nézzük meg a fotók elérési útját (jobb klikk, tulajdonságok), másoljuk ki vágólapra, majd másoljuk be egy txt fájlba. Az Orbit nevű fájlletöltő alkalmazásba másoljuk be a kép elérési útját, ahol a többszörös letöltés létrehozását látjuk. Az elérési útvonalnál a szám helyére tegyünk egy zárójelet és közé csillagot. Adjuk meg, hogy 1-50-ig töltsük le a képeket a példa kedvéért. Adjuk meg a letöltés helyét, és máris elkezdődik a letöltés.
  • Címkék:

    képek mentés internet
Andreja - 10 éve, 5 hónapja

Nekem nem szedi le jpg-ben. Csak html-ben. Beolvassa hogy jpg, de nem kezdi el leszedni. Tud valaki segíteni?
Innen szeretném: www.andreja.fotoalbum.hu

delux - 11 éve, 3 hónapja

NAGYON HASZNOS ÉS NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!

Syrius - 11 éve, 4 hónapja

Sanyi, ahogy videosugo mondta->több száz kép leszedéséről van szó, nem pedig 5-10 darabról, ha pl: dolgozol vmi reklám cégnél, vagy digitalizálást csinálsz és fotókat keresel lehet gyorsabb az amit a vidi készítője mutatott be. Bemásolod és leszed neked több száz képet, és most kattintottál max 100-at míg amúgy 100*3-at időt spórolsz mindenhogy. Ami néha sokat számít. Nem árt reálisan át gondolni. Lehet hogy ő most csak 2 képet szedett le, de ez csak a bemutatás volt, hogy használni tudja mindenki, arra az esetre, ha sokat töltene le. Ő is tisztában van vele valószínűleg, hogy nem 2 képnél érdemes ezt használni.

videosugo - 11 éve, 4 hónapja

Mindenki szabadon eldöntheti hogy él-e ezzel a lehetőséggel, vagy inkább óráikat szán teljes fotógalériák, képenként egyesével történő lementésére, mint ahogy Te. Az, hogy számodra túl bonyolult a videón bemutatott alkalmazás ez semmit nem tett hozzá ezen oldal értékéhez, nem is értem, miért tartozik ez másra.
Nem problémám, ha másnak tőlem eltérő véleménye, tapasztalata van. Sőt, örülök, ha további megoldási alternatívákat ismerhetek meg. Na erre való ez a kommentelés, ezért nem kapcsoltattam ki.

sanyi49 - 11 éve, 4 hónapja

Itt az emberek véleményére kíváncsiak. Ha nem tetszik, hogy én elmondtam a tapasztalatomat, véleményem akkor tiltsd le az egész hozzászólás részt, hogy nehogy bárki is az ellenkezőjét gondolja mint te! Meg van nekem is a véleményem nem csináltam róla videót, hanem leírtam ide. A videót köszönöm, nagyon jó minden szuper benne, de a véleményem az, hogy a jeg-->kép mentése más néven módszer (nekem) egyszerűbb és gyorsabb annál mint ami a fenti videóban látható.