Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan játsszunk le zenét vagy videót Xbox 360 konzolunkon PC-ről?

Készítette: RedBoyforCE
2008. november 16. 22:36:17 - 19123 megtekintés
 • Ebben a tippben azt fogom bemutatni, hogyan lehet Xbox 360 konzolunkon egyszerűen lejátszani zenéket és videókat anélkül, hogy CD-t vagy DVD-t kéne írnunk, vagy USB kulcsot kéne csatlakoztatnunk.
 • Amire szükségünk lesz

  PC
  Xbox 360
 • PC és Xbox 360 - közös zenélés

  Kössük össze a PC-t és az Xbox 360-at UTP kábellel vagy router segítségével. A PC-n állítsuk be a Windows Mediaplayer 11 programban a műsortár alatt kell beimportálni a zenéinket. Kattintsunk a nyílra, válasszuk ki a hozzáadás műsortárhoz részt, és válasszuk ki az importálni kívánt mappákat. Ezután zárjuk be, és láthatjuk a listánkat.
  Ezt kell megosztani, ehhez a felső sávon jobb gombbal kattintsunk, az Eszközök menüben a beállításokra kattintsunk. A felugró ablakban a műsortár fülön a megosztás beállítására kattintsunk. Az ablakban a saját média megosztását kattintsuk be, majd az Xbox-ot megismeri, engedélyezzük.
  Kapcsoljuk be az Xbox-ot, navigáljunk a média fülre, itt nyissuk meg a music részt, és az X gomb megnyomásával kiválaszthatjuk, honnan szeretnénk hallgatni a zenénket, és máris láthatjuk az előzőleg beimportált fájlokat.
 • Címkék:

  xbox 360 zene videó mediaplayer lejátszás konzol xbox szórakozás
Gabi123 - 15 éve

Hello!
Nos összekötöttem a pc-t és a 360-at Utp kábellel, de a WMP 11 nem látja a boxot! Ilyenkor mi a teendő?
Előre is köszi!
Gabi123

ssssnake - 15 éve, 1 hónapja

Jó vidi! De honnan tudnám leszedni azt a xbox-os háttérképet?

Drider - 15 éve, 3 hónapja

Jó tipp! Nincs konzolom, de közvetlenül nem lehet látni X360-ról illetve PC-ről a másik merevlemezét?

zsuzska3 - 15 éve, 5 hónapja

szia! köszi a gyors választ. Megírom a levelet,majd csatólóm a vidit,és csat a küldésre :kiírja,hogy töltés folyamatban,legutóljára 37 percet vártam ,és nem tölt,olyan mintha lefagyna a gép. A videót,lehet ,hogy nem jó progival töltöm le? Mert a gépre ,úgy menti,hogy maga a videóképelátszik és az van alá írva PL: lakatosKrisztián.Bocsi ,ha nem vagyok elég érthető,de nem tudom ,hogy írjam le másképpen. Köszike ismét a választ.

ZeroCool.hu - 15 éve, 5 hónapja

Mit csinál pontosan? Úgy értem mi a jelenség? Elvileg simán mennie kéne.