Keresés Kategóriák Kedvencek

Need for Speed: Undercover - Grafikai tuning egyszerűen

Készítette: ZeroCool.hu
2008. december 25. 22:24:19 - 13104 megtekintés
 • Lelkes rajongók mindigis csodákat tudtak előcsalni egyes játékokból. Ezúttal a Need for Speed: Undercover esett egy kis ráncfelvarrás "áldozatául" :)
 • Amire szükségünk lesz

  Need For Speed: Undercover
 • Tegyük szebbé a játék grafikáját!

  Írjuk be a Google-ba: NFS Undercover HD Patch, az egyik linkről töltsük le a zip fájlt. A tartalmát másoljuk át a játék fő könyvtárába.
  Menjünk bele a Textmode könyvtárba, indítsuk el az exe-t, a programban baloldalt felül nyomjuk meg a mappa ikont, keressük meg az nfs.exe-t, kattintsunk rá. Szintén nyomjunk a mappa ikonra, majd keressük meg az előbb kicsomagolt .tpf kiterjesztésű fájlt, kattintsunk rá kétszer. Ezután a run gombra kattintva máris új pompájában fog elindulni. A játék szebb, ám lassabb nem nagyon lesz.
 • Címkék:

  need for speed nfs undercover electronic arts ea autóverseny pc xbox ps3 konzol játék
szabika06 - 14 éve, 10 hónapja

sziasztok nekem az a baj hogy nincs a főkönyvtárban olyan hogy "Texmode" az hogy lehet???? aki tudja az segítsen...pls

mr.ser - 15 éve

Jó ez! Viszont a leírásban vagyis a videó alatt lévő írásos részben NSF-et írtatok NFS helyett !

Tibi_94 - 15 éve, 1 hónapja

Szerintem ez a patch tök felesleges.

Drider - 15 éve, 4 hónapja

Jó, persze... Én azt már csak kiegészítésként tettem hozzá, mert a játéknak pont a grafika az erőssége... Egyébként azért nem értem, mert fölöslegesnek tűnik egy így is nagy gépigényű játék grafikáját tuningolni, amikor nem hiszem, hogy szebb lesz.

ZeroCool.hu - 15 éve, 4 hónapja

Hát igazából eléggé tévedsz... miért baj az, hogy még szebbé lehet tenni? Illetve azért gondolkozz egy kicsit a kijelentéseden... a HD patchet "bárki" meg tudja / tudta csinálni, míg az általad említett kérések kifejezetten az EA fejlesztőcsapatának szólnak...