Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan csinálják a tükör kártyatrükköt?

Készítette: PEmagic
2008. február 13. 23:11:06 - 27228 megtekintés
 • A tükör trükk lényege, hogy a nézőnek is pontosan ugyanazt kell csinálnia, mint mi csinálunk végig. Egy pillanatig sem szabad hagyni lankadni a figyelmét!
 • Amire szükségünk lesz

  1 pakli kártya
  nézők
 • A tükör trükk

  Keverjük meg mindketten a kártyáinkat. Bal kézzel emeljük meg a saját kártyacsomagunkat, jobb kézzel válasszuk ki a felső kártyát, nézzük meg és jegyezzük meg mindketten a saját lapunkat. Rakjuk le a bal kezünkből a csomagot, tegyük rá a kiválasztott kártyát, majd a maradék kártyacsomagot rakjuk ennek a tetejére. Emeljük el újra a saját paklinkat, majd rakjuk a tetejére az alját, majd ezt ismételjük meg és cseréljük vissza a csomagot. Most mindenki keresse meg a nála lévő csomagban a saját kártyáját és rakja le színével az asztalra. Mivel ezt úgy hívják, hogy tükör trükk és mindent egyformán csináltunk, így a két kártya megegyezik.
 • A magyarázat

  Ez a trükk a kulcskártyás trükknek egy másik változata. A lényeg, hogy ugyanúgy megkeverjük a kártyákat, és megjegyezzük az legalsó kártyát, a többivel nem is kell törődni. Odaadjuk a saját megkevert paklinkat a nézőnek, utána jön a lényeg. Bal kézzel emelünk. A néző kiválasztja a kártyáját, az teljesen lényegtelen, hogy nekünk mit a kártyánk. Jelen esetben a néző kártyája egy káró kettes. Letesszük a paklit és mivel az előzőleg megjegyzett kártyát rakjuk rá erre a csomagra, tudni fogjuk, hogy melyik kártyát kell keresni a végén. Hogy hihetetlenebbnek tűnjön a dolog, emeltessük el néhányszor a paklit. Visszacseréljük a csomagokat és mi már tudjuk, hogy mit kell keresni, jelen esetben a káró hármas mellett kártya lesz az. A néző nyilvánvalóan tudja a saját kártyáját, megkerestetjük vele, majd mi is megkeressük a káró kettest, és jön a nagy meglepetés: mindkét kártya ugyanaz.
 • Címkék:

  kártyajáték kártyatrükk trükk
pepita2001 - 11 éve, 11 hónapja

szerintem nagyon jó nekem nagyon tetszett

hotomi - 12 éve, 8 hónapja

nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

ballwa1 - 13 éve, 1 hónapja

de tök jóimádom ezt a trükköt

Leonyid - 14 éve

5 perce néztem meg az ez előtti "egyszerűbb verziós" trükköt, mégis hülyére vettél Előadás 5*

fireman07 - 14 éve, 5 hónapja

ez nagyon vagany trukk szerintem meg kene csinaljatok !!!!!!!!!!!!