Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan csinálják a négy ász kártyatrükköt?

Készítette: PEmagic
2008. január 31. 22:45:58 - 35844 megtekintés
 • Egy pakli kártya, némi érdeklődő közönség, és egy pillanat alatt elkápráztathatunk mindenkit. Csupán egy kis kézügyességre van szükség, és egy egészen egyszerű trükköt mutathatunk be.
 • Amikre szükségünk lesz

  1 db pakli kártya
  nézők
 • Végezzük el a kezdő lépéseket

  Az induló pozíció az, hogy a négy ászt tegyük a pakli tetejére - ezt a részt természetesen a közönség még nem láthatta, dolgozzunk kicsit előre. Ezután kezdjük minél lávtányosabban keverni, de ügyeljünk arra, hogy a négy ászunk mindig felül maradjon. Ha jól csináljuk, természetesen ez senkinek sem fog feltűnni.
 • Vonjuk be a közönséget

  Ha megvagyunk, kérjünk meg valakit a nézők közül, hogy vegye négy részre a paklit (természetesen úgy, hogy a kártyák hátlapja legyen csak látható), és közben kövessük, hogy hol vannak az ászok. Az egyik pakk tetején mi tudjuk, hogy ott vannak, ezt jól jegyezzük meg. Először mutassunk rá bármelyik másik pakkra, és mondjuk azt, hogy a tetejéről három kártyát tegyen az adott pakk aljára, majd folyamatosan fentről egyet egyet a többi pakk tetejére. Csináltassuk meg vele a másik két paklival is, ügyelve arra, hogy a legvégére maradjon az, aminek a tetején az ászok vannak.
 • Most jön a megdöbbenés

  Végül pedig kérjük meg, hogy az utolsó pakkal is végezze el az ismert feladatot. Vagyis a három felsőt alulra, és ezután a tetejéről egyet egyet a többire. Amit ennek a pakknak a tetejéről levettünk, lényegében az előző három pakliról emeltük át. Így az ászokról lekerültek a felesleges, és szépen elosztottuk ezeket. Ha most a négy rész tetején lévő kártyákat megfordítjuk, mind a négy ász lesz - természetesen a trükk ismeretének hiányában hatalmas lesz az elismerés!
 • Címkék:

  kártyatrükk kártyajáték trükk varázslat bűvész kártya
rinzler - 13 éve, 2 hónapja

mi a bajod ezzel a gyerekkel miért te nem írtál még ki valamit azéletbe sosem vagy mi

rinzler - 13 éve, 2 hónapja

hát jóde azért hát na mindegy nem a legjobb trükköd az biztos

csabika_2000 - 13 éve, 5 hónapja

Csak írtam hogyy onan is meg lehet nézni .

PEmagic - 13 éve, 5 hónapja

és????????????????????????????????????????

csabika_2000 - 13 éve, 5 hónapja

Ez a trükk meg még sok ami itt van fent van a Yutubén .