Keresés Kategóriák Kedvencek

Kártyakeverési fortélyok, 4. rész: egykezes emelés II.

Készítette: PEmagic
2008. február 17. 23:47:40 - 19512 megtekintés
 • A következőkben egy nehezebb és kicsit látványosabb egykezes emelést fogunk megtanulni, mint korábban.
 • Amire szükségünk lesz

  1 pakli plasztikbevonatú papírkártya
  nézők
 • Az emelés mozdulatai

  A kezdő fogás ugyanaz, mint a Charlie-emelésnél. A bal kezünk kisujja a pakli felénk eső rövidebb, a mutatóujj a szemben lévő végét tartja. A gyűrűsujj és a középső ujj a hosszabbik szélét fogja a csomagnak. A hüvelykujjunkkal a kártyák alsó sarkát fogjuk meg és húzzuk át. Közben a kisujjunkkal húzzuk minél hátrébb a többi kártyát. Itt azok vannak előnyben, akiknek nagyobb a tenyere, sajnos akinek kicsi a keze, nem valószínű, hogy meg fogja tudni csinálni. A lényeg, hogy teljesen ketté tudjuk választani a kártyákat. Amint ez megvan, az első felét becsúsztatjuk a másik háta mögé.
 • Könnyítsük meg a dolgunkat

  Úgy lehet könnyíteni ezen az emelésen, hogy mikor a hüvelykujjunkkal nyúlunk a kártyák sarka felé, akkor a gyűrűsujjunkkal egy kicsit megtoljuk a paklit, hogy ferdén legyenek a kártyák. Így sokkal könnyebb lesz a hüvelykujjunkkal elkapni azt a részt, amit ki akarunk emelni.
 • Címkék:

  kártyajáték kártyakeverés kártyatrükk casino
PEmagic - 10 éve, 4 hónapja

theory11.com -ról tudod megrendelni! Guardian-nak hívják

DrGunga - 10 éve, 4 hónapja

Egy olyan kérdésem lenne h amit a srác használ Pakli nekem nagyon tetszik kerestem sok felé de pont ilyet nem találtam. Esetleg valaki tudna segíteni honnan lehet ilyen paklit szerezni ?

Akosguitar - 15 éve, 4 hónapja

Tipp: amikor széthúzod és még nemmegy tudod berakni a másik köteg alá amit kihúztál, a gyűrűsujjal kicsit billentse meg ami alá beakarod csúsztatni, és menni fog!

Daragus[] - 15 éve, 5 hónapja

én is bal kezes vagyok, de nem tudom megcsinálni Kicsi a tenyerem.

Szikviz - 15 éve, 5 hónapja

Én is balkezes vagyok és csak jobb kézzel megy =)