Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan csinálják a gondolatátviteles kártyatrükköt?

Készítette: PEmagic
2008. február 3. 18:18:41 - 31480 megtekintés
 • Bárki, alig néhány másodperc alatt lehet gondolatolvasó. Mindeössze egy pakli kártya, némi nézőközönség, és egy kis trükk szükséges mindehhez.
 • Amikre szükségünk lesz

  pakli kártya
  nézők
 • A trükk

  Hogyan lehetünk gondolatolvasók? Nagyon egyszerű, a lényeg a kulcskártya. A kártyákat bárhogy, bármilyen sorrendben lehet keverni, ez nem lényeges. A fontos az, hogy jegyezzük meg a csomag alján lévő kártyát: a példa kedvéért legyen mondjuk ez a pikk kilences. Lerakjuk az asztalra a paklit, megkérjük a nézőt, hogy emelje el, és nézze meg az emelés utáni felső kártyát. Szintén a példa kedvéért ez egy kör négyes. Megkérem őt, hogy ezt a kör négyest, amit elemelt az első kupacról, tegye a másik kupac tetejére. Az első csomagot visszarakja a második tetejére, és így a pikk kilences fogja nekünk megmutatni, hogy hol van az ő kiválasztott lapja. Jelen esetben ugye nem tudom, hogy mi ez, de a kilences ezt meg fogja mutatni. Rárakjuk, összeigazítjuk. Ilyenkor még el lehet emelni párszor, nagyon kicsi arra az esély, hogy pont ott emeli el, ahol a két lap egymás mellett van. Lehet irányítani is az emelést, hogy az aljáról vagy a tetejéről emeljen a néző.
 • Az utolsó simítások

  Jelen esetben, amikor széthúzzuk a kártyákat, nekünk csak az a feladatunk, hogy megkeressük a pikk kilencest, ami itt is van. Utána az már színészkedés, hogy igazítgatjuk a kártyákat. Mi már nagyon jól tudjuk, hogy a kör négyes az ő kiválasztott lapja, mert a kilences alá került. Itt megkérjük, hogy fogja meg a csuklónkat, közben beszélünk és teszünk egy pár kört, nem mutatjuk meg egyből, hogy a kör négyes volt az.
  Fel kell építeni ezt a trükköt, legyen egy kis feszültség benne, hogy megtaláljuk-e. Amikor végigmegyünk a kezünkkel és szép lassan megállunk a négyes fölött, rámutatunk kihúzzuk, és íme a kiválasztott kártya.
 • Címkék:

  kártyatrükk kártyajáték trükk varázslat bűvész kártya
eszti00200 - 11 éve, 5 hónapja

ez nagyon ócska trükk nagyon -NAGYON béna

darkorder - 11 éve, 8 hónapja

jó, de a csaj is az

bspalko - 11 éve, 10 hónapja

nagyon jó senki sem tudta hogy csinálom

rinzler - 13 éve, 5 hónapja

zselé jó ez a vidi a tesvéremmel ezt csináltam most amikor megnéztem amikor én írom ezt akomentet a tetején van (honap) meg ilyen szóval én pont akkor csináltam amikor az oda van írva

zsolti12 - 13 éve, 6 hónapja

ez nagyon jó trükk énis kiprobáltam és nem tuták hogyan csináltam.