Keresés Kategóriák Kedvencek

Kártyakeverési fortélyok, 7. rész: kártyakeverés a levegőben

Készítette: PEmagic
2008. február 19. 23:27:57 - 38638 megtekintés
 • Most azt a kártyakeverést fogjuk megcsinálni, amit a Pókerarcok című filmben is láthattunk: kézben, lepergetve keverjük össze a kártyákat. Természetesen ehhez is rengeteg gyakorlás szükséges!
 • Amire szükségünk lesz

  1 pakli plasztikbevonatú papírkártya
  nézők
 • Hogyan kell tartani az ujjainkat a pörgetéshez

  Az egyik kezünkkel hüvelykujjból átpörgetjük a kártyákat érzésből a másik kezünkbe, majd átvesszük azt a fél adagot. Majd a két hüvelykujj segítségével szép lassan elkezdjük pergetni a kártyákat egymással szemben, persze rutinnal ezt gyorsan is lehet csinálni. Miután kaptunk egyfajta „hidat”, a hüvelykujjakkal erősen megnyomjuk azt a pontot ahol összeérnek a kártyák, hogy ne csússzanak szét, majd meghajlítjuk, lent elengedjük, és szépen egymásba pörögnek a kártyalapok. Ki kell tapasztalni ezt a mozdulatsort, hogy miképp kell tartani az ujjainkat. A lenti rész a legfontosabb, ha azt helyesen megtanuljuk, akkor fognak szépen leperegni egymásba a kártyák. Egyébként ez nem hivatalos keverési módszer, kaszinókban így sosem keverik a csomagot, mert látszanak a lapok.
 • Címkék:

  kártyajáték kártyakeverés kártyatrükk
suvidani77 - 12 éve, 6 hónapja

ez egy zseni hihetetlen hogy mit tud a srác és mi is megtanulhatjuk!!!

MagicBoy23 - 12 éve, 7 hónapja

nekem nem ment elsőre és 2 napos gyakorlás után se megy nekem a hidnál nem pörög le hanem félbehajlódik. Akkor most mit csináljak?

alattom1 - 12 éve, 7 hónapja

elsőre ment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PatrikSzabo - 12 éve, 8 hónapja

naon jó jól megy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RubyDragon - 13 éve

nekem sima natúr kártyával megy nem kell hozzá plasztik