Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan böjtöljünk? 13.rész, az asztrológia szerepe

Készítette: Napsugar
2008. október 21. 10:58:53 - 4841 megtekintés
 • Fontos, hogy a fizikai megtisztulás mellett, az ember a lelkét is megtisztítsa és tisztába kerüljön az új lehetőséggel, amik rá várnak.
 • Mi az asztrológus szerepe?

  A böjtházban az emberek nem csak a testüket tisztítják, hanem a lelkükben is végbemegy egy tisztulási folyamat. Mivel szellemi úton is történik egyfajta nyitás, ezért elmondjuk, milyen lehetőségei vannak a böjtölőknek. Azzal, hogy megtisztítják a szerveiket, ki is nyitnak kapukat, ahova új elemek, gondolatok tudnak bejutni. Az asztrológus ebben tud segíteni.
  Megérti az ember az új lehetőségeit, ha döntést hoz meg valaki, akkor az asztrológus abban tud segíteni, hogy az, amit csinálni szeretne a páciens, az vajon tényleg a böjtölő saját útja. Lehetőség van személyes horoszkóp elkészítésére is, ami másfél-két órás egyéni beszélgetéssel jár együtt.
  Egyszer véget ér a fizikai test böjtje, a lelki tanácsadók ebben is segítenek, hogy már nem kell azokkal a régi lelki problémákkal foglalkoznunk.
  Más asztrológus is elmondja az ember életútját, de ez abban más, hogy itt nem megoldásokat, gyakorlatias dolgokat mondunk, hanem lehetőségeket adunk meg, ki miben nagyszerű és hogyan tudja ezt átadni.
 • Címkék:

  böjtölés fogyókúra elhízás lefogyás diéta lélek szellem
Dopey - 15 éve, 1 hónapja

A hölgy, nem a helyes táplálkozásról beszél. Figyeld a szavait, észre fogod venni, hogy miről. Asztrológus, nem böjtszakértő, vagy orvos, vagy etc.

voroskereszt - 15 éve, 2 hónapja

A böjt hasznosságáról beszélő hölgy azért nem hiteles számomra, mert önmaga sem tesz semmit teste karbantartásáért, kicsit (nagyon) duci.