Keresés Kategóriák Kedvencek

CSS Trükk - Böngésző előzményeinek kilistázása

Készítette: djpety
2009. november 4. 18:08:17 - 6293 megtekintés
  • Bemutatok egy aprócska trükköt, amellyel kiírathatjuk a felhasználók böngészési előzményeit weboldalunkon. Természetesen ügyesebbek le is menthetik, de ez nem túl etikus dolog.
  • Amire szükségünk lesz

    internet
  • Címkék:

    css böngésző firefox internet explorer html javascript
djpety - 13 éve, 7 hónapja

Nos igen, de ha elegendő címet írtunk a listára, akkor kideríthető sokminden a látogatóról.

zeppelin - 13 éve, 7 hónapja

Sajnos nagyon megtévesztő a címe a videónak. Nem listázza ki a böngésző előzményeit, csupán azt, hogy valaki járt-e már az általunk előre meghatározott oldalakon.

DjCsabi - 13 éve, 11 hónapja

először is, aki latótogatód az általában az odladon regisztrált kell legyen, es ahoz kötheted az adatok mentését, hogy felhasználóként kiolvasod a látogatott oldalakat, na most ezt inkább csak számokkal tárolnám az adatbázisban, arrayal, és aztán egy olyan felületen ahol csak te látod, vagy ha publikus, akkor ott, string replace-l a számokat értelmezed, ezzel sokal kevesebb a fáradságod, és az adatbázis terhelésed.

nitrome - 13 éve, 11 hónapja

am hogy lehet elmenteni?XD
vicces, nem azért akarom tudni, hogy lementsem mások adatait, de jó tapasztalat forrás, és másra is fel lehet használni

DjCsabi - 13 éve, 11 hónapja

én akkor ez alapján már mentem is mások látogatását, amúgy fura de tegnap éjjel pont ezen gondolkoztam, hogy meg kellene csináljam ezt, és rábukkantam itt most, pedig nem kerestem. Am 1-2 éve halottam erről, hogy a Yahoo meg nagyobb oldalak használják ezt.