Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe Photoshop: Tüzes bolygó létrehozása

Készítette: Zsuzs_Drum
2009. április 1. 12:14:14 - 9394 megtekintés
  • A következő Adobe Photoshop tippben tüzes bolygót fogunk létrehozni, amiből aztán akár egy galaxisnyit is készíthetünk!
  • Amire szükségünk lesz

    Photoshop
  • Tüzes bolygó Photoshopban

    Nyissunk meg egy új fájlt, töltsük ki feketére. Az ellipszis kijelölő eszközzel rajzoljunk egy szabályos kört, a SHIFT megnyomásával. Rendereljünk ebbe negatív felhőket. Ezután a Szűrő/Torzítás/Gömb effeketet használjuk. A kijelölést fordítsuk meg, majd Szűrő/Életlenítő/Sugaras életlenítést alkalmazzuk. Szüntessük meg a kijelölést CTRL+D-vel, majd színezzük ki a Gradient Toolal, a két szín legyen a mély narancstól a citromsárgáik lévő átmenet. A kontrasztot is átállíthatjuk, majd a Maszatoló eszközzel lávaszerű kitüremkedéseket rakhatunk a bolygó felszínére.
  • Címkék:

    photoshop képalkotás effekt adobe fotómanipuláció
csabi0717 - 11 éve, 10 hónapja

Nagyon ötletes!
Bebeee - 14 éve, 9 hónapja

Kis igazítás. König típusú headset szerű mikrofont vettem, fél fülhallgató és mikrofon egyben. ezer forint az office depot-ban. Ha azt akarjátok hogy élvezetes legyen hallgatni amit mondtok, akkor veyetek már valami hasonló olcsó de remek mikrofont..

xwerson - 14 éve, 9 hónapja

tetszett a videó,köszi. Kis igazítás. Az a föld golyó legyen inkább csillag, nem szeretném ha ilyen lenne a Föld .

Zsuzs_Drum - 15 éve

erre a prolémára szerintem legjobb megoldás a photoshopszótár, amit letölthetsz innen: http://www.photoshopsuli.hu/photoshop-szotar.html

kori14 - 15 éve

Nekem az a gondom hogy magyar. Nekem angol van és most pár vidiért nincs kedvem magyaritást rakni rá. ha le tudná nekem valaki írni hogy hova menjek angol photoshopban azt megköszönném.