Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe Photoshop: Égő kép-effekt készítés

Készítette: lehel1989
2009. június 24. 09:55:34 - 20893 megtekintés
  • Az alábbi tippben Photoshop segítségével fogunk átvarázsolni egy fotót "égővé", néhány egyszerű lépésben.
  • Amire szükségünk lesz

    Photoshop
  • Varázsoljunk egy fotót égővé!

    Nyissunk meg egy arcképet, majd nyomjuk meg a CTRL+U-t. A Colorize-t pipáljuk ki. A Hue-t állítsuk 200-ra, a Saturationt 33-ra, a Lightness-t 3-ra (természetesen ezek a beállítások képfüggőek). Hozzunk létre egy új réteget, majd Filter/Blur/Gaussian blur, 1,6-ra állítsuk. Állítsuk Overlayre a rétegtulajdonságokat. Olvasszuk össze a rétegeket, készítsünk egy másolatot, majd a Filter/Blur/Motion Blurt alkalmazzuk. Az Angles 90 fok, a Distance 55 legyen. Állítsuk Overlayre ezt is, majd olvasszuk össze ismét a rétegeket. Hozzunk létre egy új réteget, majd töltsük ki fehérrel, állítsuk át Overlayre. Hozzunk létre még egy réteget, a ez előtér- és háttérszínt állítsuk kékre. Az új rétegen alkalmazzuk a Clouds effektet, rakjuk Overlayre ezt is. Hozzunk létre ismét egy réteget. A D betűvel állítsuk vissza az alapszíneket, a fehér legyen felül, fessük fehérre a réteget, a tulajdonságokat állítsuk Differences-re. A background rétegből hozzunk létre egy másolatot, majd, vigyük ezt a kék réteg fölé, illetve a fehér réteg alá és el is készült a kép.
  • Címkék:

    számítógép photoshop adobe effekt képalkotás fotómanipuláció
OpoczkiAdam - 14 éve, 3 hónapja

Ez tetszett eddig a legjobban
végre egy használható video.
és örülök, h magyarul is mondtad a dolgokat.

lehel1989 - 14 éve, 5 hónapja

Igen nem minden képnél érünk el annyira jó hatást ezekkel a beállításokkal minden képen más beállítást kell használni , amúgy nagyon ismerős a neved talán segítettél is nekem egy másik oldalon az első videóm elkészítésében itt is megköszönöm.

successful - 14 éve, 5 hónapja

megcsináltam, de nem lett olyan jó, mint a tutorialban :-( gondolom számít az is, hogy az alany milyen színekben pompázik :-)

amúgy nem árt, ha a száj fekete, vagyis a fogak, mert a különbségnél fehér lesz :-) nálam ezért lett fekete a foga szegény alanyomnak :-)

Candace - 14 éve, 7 hónapja

Tetszik. (De az angol kiejtésed vicces -és ez nem támadás, csak muszáj megjegyeznem-. )

isti861 - 14 éve, 9 hónapja

ez nem a negatív mód ami benne van alapból?