Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan készítsünk földönkívüli szöveg-effekteket Photoshopban?

Készítette: mate0814
2008. augusztus 2. 11:33:28 - 9998 megtekintés
burgi1313 - 12 éve, 9 hónapja

Szerintem jó lett a vidi!de igaza van Naruto-nak!

Naruto19952010 - 13 éve, 3 hónapja

Én értem de, nem vagyok kezdő csak ha olyan műveletet csinál amit nem mond meg hogy kell azt a kis ujjamból szopjam ki ? xD Mert eddig amit néztem ilyen Tutorialt mindent meg tudtam csinálni.

rondakutya - 13 éve, 3 hónapja

Van benne igazság, de csak részben. Aki nincs tisztában az alapműveletekkel nem fog tudni egyetlen tutorialt sem végig csinálni. Azokban ugyanis joggal gondolhatja a készítője, hogy az alapokkal mindenki tisztában van ha egy ilyen kezdőknek bonyolultnak tűnő dolgot akar készíteni. Gondolkodtam már rajt, hogy kéne egy ilyen az alapokat bemutató tutorialt készíteni, de nincs rá szabadidőm. Meghagyom másnak ezt a lehetőséget. Akár Te is elkészítheted én addig befejezem a keresztlányom szülinapi meglepetés videóját.

Naruto19952010 - 13 éve, 3 hónapja

Na szóval nem véletlenül az a neve hogy Vélemények,hozzászólások szóval mindenki kritizálhat véleményt alkothat és ahelyett hogy be szólsz igazán le is írhattad volna hogy hogy kell......

rondakutya - 13 éve, 3 hónapja

Ameddig egy nyavalyás kijelölést nem tudsz önállóan megcsinálni ne akarj photoshopot használni és a videó készítőt kritizálni..
Tessék az alapokat megtanulni és nem ilyenkor tépni a szánkat..