Keresés Kategóriák Kedvencek

Hogyan készítsünk fényrobbanás effektet Photoshopban?

Készítette: mate0814
2008. július 31. 12:58:25 - 11425 megtekintés
PeterZsilka - 13 éve, 3 hónapja

ha jó erősen kékre nyomjuk olyan mint a hyper-űr a star warsban

PeterZsilka - 13 éve, 3 hónapja

Jee Van olyan neten hogy Photshop szótár

Rikudou-sennin - 13 éve, 9 hónapja

egyszerűen nagyszerű.. de azért magyarul jobb lenne ezz egy 2 perces videó volt nekem azt amit a feltöltő 2 percig csinált azt én 15-18 percig tartott mert amit mondott azt mingyár pause-google fordító-és ugy csináltamráadásul ha a forditó nem irt ki magyar választ akkor számoltam hogy a szürő ott rá ment az élletlenítésre és ott számoltam h. ott azon bellűl hány válasz van láttam hogy 11 akkor olyant kerestem a photo shopomba ahol 11 db választásom ban és jutottam az életlenítéshez és ott végig néztem az összeset amig olyan ablak nem jött be mint a videóba-és ha bejött akkoor amire ő megy rá én elöször lefordítom és ugy megyek rá.

Úgyhogy amit gyorsnak neveznek az gyors aki tud angolul aki nem ott akkor már megette a franc . nem egy 1-2 perc hanem 10-15 perc.
Meghát szerintem a VideoSmart Usere-inek a 95% tuti biztos h. szívesebben, könnyebben, és egyszerübben tudná használni a photo shopot .
Ezt tapasztalatból tudom, példa erre h. ami magyar photo shop volt vagy legalább akkor ha angol photo shopal csinálják akkor ne azt mondják h. fillter hanem mondják ki azt a rohadt SZŰRŐT meg a töbit is.

duginho - 14 éve, 5 hónapja

Igaza van N_x-nek mindeggyikkel meglehet csinálni, ebből látszik csak béne vagy!

N_x - 14 éve, 6 hónapja

Cs4 -el is megy..köszi a tippet.