Keresés Kategóriák Kedvencek

Adobe Photoshop: "Kellemes hatás" elérése.

Készítette: lehel1989
2009. június 29. 21:54:07 - 8683 megtekintés
 • Photoshoppal, szűrök segítségével igen "kellemes hatást" érünk el bármilyen fotón, amit az alábbi tippben mutatunk meg.
 • Amire szükségünk lesz

  Photoshop
 • Fotóeffekt egyszerűen

  Nyissunk meg egy fotót, majd duplikáljuk a réteget. Majd Filter/Other/High Pass menüpontra kattintsunk, adjunk meg 1,5-ös értéket. Ezután a Filter/Artistic/Film grain effektet alkalmazzuk. Az értékek a következők legyenek: 0,19,10. Majd a Filter/Artistic/Cutoutot alkalmazzuk. Az értékek: 8,0,3.
  Ezután duplikáljuk a réteget, majd Filter/Artistic/Poster edges, az értékek: 1,1,2. Ennek a rétegnek a stílusa legyen Hue, 80%, az alatta lévő réteg Overlay legyen.
 • Címkék:

  számítógép photoshop adobe effekt képalkotás fotómanipuláció
csabi0717 - 11 éve, 9 hónapja

Én cyrex videóival szoktam villogni a suliban, hogy miket csinálok xD. De ezek is nagyon tetszenek!!

robi54321 - 14 éve, 7 hónapja

Lehel, ne törődj az ilyen barmokkal, mint ezek. Egy Photoshopos videóban nem az számít, hogy ki hogyan beszél angolul, hanem az, amit mutat mennyire jó, és mennyire érthető. Szerintem nagyon jók a videóid, főleg a tűz effektes. Az visz mindent. Azzal fogok villogni a suliban, hogy milyen klassz képeket tudok csinálni! Csinálj csak bátran további videókat, szerintem bőven akadnak olyanok, akik azért jönnek fel a videosmartra, hogy tanuljanak, megismerjenek új dolgokat. Amúgy meg ha nagyon ragaszkodsz az angol mellőzéséhez, elég ha azt mondod: kattints erre, aztán arra, vagy mondd magyarul!

Csak így tovább, és ne hagyd magad a marhákkal szemben!

lehel1989 - 14 éve, 7 hónapja

Igen azért nem érkeztek tőlem új videók az utóbbi időben majd aki jól tud angolul csináljon nektek videót.

robi54321 - 14 éve, 7 hónapja

Egyet nem értek, a videó szempontjából miért fontos, hogy mennyire jó az angol kiejtése az illetőnek? Érted, hogy mire kell kattintani, és ez a lényeg.

regek1et - 14 éve, 8 hónapja

az angol gyakorlását szerintem még erössen hanyagolhassa a kedves demókészítő